Un nou scandal în showbiz între Bianca Drăgușanu și Maria Constantin. Ce au avut de împărțit cele două...

Un nou scandal în showbiz între Bianca Drăgușanu și Maria Constantin. Ce au avut de împărțit cele două...

Bianca Drăgușanu a atacat-o în direct, pe platourile de fimare, pe artista Maria Constantin. 

Divele menționate anterior nu mai au nevoie de prezentare. Toată lumea le cunoaște viețile profesionale, dar și pe cele personale, extrem de mediatizate și controversate, aspect la care, Bianca Drăgușanu și Maria Constantin, pare că se potrivesc.

Chiar și așa, fosta asistentă TV și cântăreața de muzică populară ar putea fi acum la cuțite, după ultimele declarații făcute de fosta asistentă a lui Dan Capatos.

Invitată în cadrul unei emisiuni de modă, acolo unde a analizat, alături de Iulia Albu, ținutele mai multor vedete din România, Bianca Drăgușanu nu a fost deloc blândă în cuvinte.

Pasionată de modă și de tot ce este scump, deținând chiar o afacere în domeniu, Bianca Drăgușanu este o fină cunoscătoare a ținutelor venite de la cele mai celebre case de modă din lume.

Astfel că, odată ce în fața ochilor i s-au pus astfel de haine, Bianca Drăgușanu a ținut ca imediat să specifice dacă acestea sunt sau nu copii ale pieselor vestimentare semnate de designeri vestiți.

Doar că odată cu judecarea ținutei, Bianca Drăgușanu a atins-o și pe cea care purta hainele ce nu au fost deloc pe placul ei. Vorbim despre Maria Constantin, care a pozat într-o ținută alba, sport, ce ar putea fi semnată de o firmă celebră, dar despre care Bianca spune că este o copie totală.

„Nu știu cine este, dar astea (n.r. hainele) sunt fake sută la sută”, a spus Bianca Drăgușanu, în cadrul unei emisiuni TV.

Însă diva nu a avut numai cuvinte de critică la adresa Mariei Constantin. Deși ținuta artistei nu i-a fost pe plac, fosta iubită a lui Cătălin Botezatu a ținut să sublinieze că celebra cântăreață este o femeie ce se face remarcată.

”Este foarte frumoasă”, a mai spus Bianca Drăgușanu despre Maria Constantin, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza