Ți se face pielea de găină! Ce i-a cerut Rona Hartner unei prietene, cu 7 zile înainte să moară

Ți se face pielea de găină! Ce i-a cerut Rona Hartner unei prietene, cu 7 zile înainte să moară
| Foto: ciao.ro

Cu 7 zile înainte să moară, una dintre prietenele de suflet ale Ronei Hartner a vizitat-o în spital, moment în care celebra artistă i-a cerut o favoare.

Aflată într-un spital din Franța, înainte să-și dea ultima suflare, Rona Hartner s-a întâlnit cu o prietenă apropiată ei. Ultima lor discuție s-a încheiat cu o rugăminte emoționantă din partea artistei.

Din cauza tratamentului destul de agresiv, regretatei actrițe îi era teamă că o să își piardă părul. Așadar, aceasta a apelat la ajutorul celei care a înțeles-o și a ajutat-o mereu, cerându-i o perucă.

 Totul se întâmpla cu o săptămână înainte ca Rona Hartner să plece dintre noi. Prietena ei de suflet mărturisea că starea ei de sănătate era una bună atunci când s-au revăzut.

„Rona era într-o stare bună acum șapte zile. Era optimistă, cum era ea, nu gâfâia, vorbea normal. M-am și mirat, pentru că știam că avusese metastaze și la plămâni.

Mi-a cerut să-i fac rost de o perucă, pentru că a început un tratament nou pentru metastazele de la creier și va avea nevoie de această perucă după tratament. Era un tratament mai agresiv și rămânea fără păr.

Nici prin gând nu-i trecea, deci, să moară! Dar, deloc! Ea a crezut tot timpul că va învinge cancerul și de această dată! Avea o voință în ea să trăiască, incredibilă!

Mi-o aduc aminte la ultima prezentare, din mai, la Liza Panait, ea venise cu Sumalya, fiica ei. Vroia să o pregătească și pe ea de scenă, parcă știa sărăcuța că va pleca din această lume”, a povestit prietena de suflet a Ronei Hartner, potrivit ciao.ro.

Comenteaza