“Transfer” bombă în televiziunea românească! Daniel Pavel a plecat de la Survivor! APrezentatorul a semnat cu Pro TV

“Transfer” bombă în televiziunea românească! Daniel Pavel a plecat de la Survivor! APrezentatorul a semnat cu Pro TV

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România, ar fi semnat cu Pro TV.

Daniel Pavel, prezentatorul sezonului 2 Survivor România, ar fi semnat cu Pro TV. Kanal D ar fi rămas fără emisiunea care a adus audiențe record, aceasta fiind cumpărată de televiziunea rivală.

Astfel, după marea mutare a reality show-ului filmat în Republica Dominicană, ce de la Pro TV i-ar fi făcut o ofertă și lui Daniel Pavel.

Show-ul a adus audiențe foarte mari pentru postul Kanal D în prima jumătate a acestui an. Postul turcesc a fost lider de audiență de mai multe ori, depășindu-i pe rivalii precum Pro TV sau Antena 1.

Daniel Pavel ar fi semnat cu Pro TV, după ce postul din Pache Protopopescu ar fi preluat deja formatul emisiunii Survivor România. Prezentatorul TV a fost foarte apreciat de telespectatori. Acesta a contribuit la audiențele mari pe care le-a adus reality show-ul pentru Kanal D.

Potrivit cancan.ro, se pare că Daniel Pavel ar fi primit o ofertă generoasă de la Pro TV și ar fi semnat deja cu ei. Formatul emisiunii nu le mai aparține celor de la Kanal D, lucru care este cunoscut de câteva săptămâni.

Daniel Pavel nu ar fi stat prea mult pe gânduri și ar fi semnat imediat contractul cu cei de la Pro TV, notează sursa citată.

Postul turcesc de televiziune a fost de nenumărate ori lider de audiență datorită emisiunii-fenomen de supraviețuire. Din acest motiv, cehii de la Pro TV și-au dorit să cumpere formatul și să producă cel de-al treilea sezon.

În urmă cu aproape două luni a fost anunțată o posibilă mutare a reality show-ului la Pro TV. Contactați atunci de FANATIK, reprezentanții Kanal D au preferat să nu comenteze aceste informații. Reprezentanții postului DOGAN ar fi încercat să împiedice acest transfer, din moment ce Survivor România a fost un adevărat succes.

În 2016, Pro TV a difuzat emisiunea Supraviețuitorul, însă nu a avut deloc succesul așteptat la acea vreme. În schimb, formatul difuzat de Kanal D a fost extrem de apreciat în primele două sezoane. Probele dificile, confruntările din Faimoși și Războinici și conflictele din interiorul echipelor au fost ingredientele de succes ale emisiunii.

Daniel Pavel a vorbit, în ianuarie, despre provocarea pe care o reprezintă emisiunea Survivor România. Formatul emisiunii a fost unul nou pentru prezentator, cu o experiență de peste un deceniu în televiziune și media.

„Pentru mine, Survivor România reprezintă, în egală măsură, cea mai mare provocare profesională de până acum, cât și oportunitatea testării unor limite de anduranță fizică și psihică, pe care le întâlnești în viață doar dacă ai noroc.

E un privilegiu pentru să fiu alături de acești concurenți, să le observ și comentez evoluțiile. Voi încerca să le transmit celor de acasă cât mai mult din emoțiile lor uriașe”, spunea prezentatorul înainte de începutul sezonului 2 al show-ului.

La nivel național, Kanal D a adunat o audienţă medie de peste 1,7 milioane de telespectatori pe minut în seara difuzării finalei Survivor România. Postul Dogan a fost lider de audiență, având o cotă de piață de peste 30%, potrivit informațiilor oferite de Pagina de Media.

Kanal D a fost lider de audiență în seara finalei și la nivel urban, cu o audienţă medie de 740.000 de privitori. La nivel comercial, peste 250.000 de tineri au urmărit finala sezonului 2 Survivor România, potrivit fanatik.ro.

Comenteaza