TJ Miles, primele declarații după eliminarea de la Survivor România. Adevărul șocant, spus de vedetă

TJ Miles, primele declarații după eliminarea de la Survivor România. Adevărul șocant, spus de vedetă

TJ MILES a fost eliminat din competiția Survivor România 2022.

În cadrul consiliului de eliminare de marți, 17 mai, Tj Miles a fost cel care a părăsit competiţia. Fostul concurent a plecat cu un gust amar din emisiune, mai ales după reacţia pe care au avut-o coechipierii săi. La scurt timp după plecarea sa, fostul faimos i-a transmis un mesaj lui Cătălin Măruţă. Iată ce i-a promis prezentatorului de la ProTV.

Tj Miles şi Alexandru Nedelcu au fost cei doi concurenţi propuşi spre eliminare. În final, după cele şapte consilii în care a fost propus, parcursul vloggerului la Survivor România a ajuns la final.

„Era o surpriza dacă rămâneam. Mintea mea e deja setata, ca să nu mă las dezamăgit. Sunt dezamagit, dar viata merge mai departe. Simt ca fiecare dintre noi e diferit. Competitia schimba mulți oameni.

Nu trebuie sa castigi competitia ca sa fii un castigator. Trebuie să inveti din fiecare pierdere, ca sa fii mai bun. Ai încredere și ține capul sus, întotdeauna!”, a spus TJ Miles la consiliul de eliminare.

După ce plecarea lui Tj Miles a fost difuzată la televizor, acesta a avut o scurtă intervenţie în emisiunea lui Cătălin Măruţă. Printre dezvăluirile pe care le-a făcut, vloggerul i-a promis soţului Andrei că va fi prezent în platou, acolo unde va face şi mai multe declaraţii interesante.

„Unicul și singurul Cătălin Măruță! Uite-mă, sunt proaspăt scos din junglă, a fost cea mai tare experiență. Am trecut printr-un consiliu greu de eliminare, mai ales reacțiile din partea Tigrilor.

Era mai bine să fiu cu trofeul în mână, dar sunt nerăbdător să ajung în țară. M-am dus cu un scop la Survivor, să îmi arăt inima, să arăt eu cum sunt, fără bijuterii, aur, haine scumpe.

V-am dat inima pe un platou și chiar daca nu am câștigat, tot sunt un învingător. O să vin la tine să povestim.”, a fost mesajul pe care TJ Miles i l-a transmis lui Cătălin Măruţă, potrivit cancan.ro.

Comenteaza