TJ Miles a mințit cu privire la AVEREA SA! Vedeta de la Survivor e afacerist doar cu numele..Cine este în spatele firmelor sale

TJ Miles a mințit cu privire la AVEREA SA! Vedeta de la Survivor e afacerist doar cu numele..Cine este în spatele firmelor sale
| Foto: fanatik.ro

TJ Miles a devenit cunoscut în România ca vlogger dar și ca om de afaceri. Chiar și așa, acum s-a aflat adevărul despre averea sa.

”Am adus conceptul unui service în România. Lumea de aici mi s-a părut puțin închisă la anumite chestii, la educație, la cum gândește”, a declarat TJ Miles, pentru Cancan, înainte să plece în Republica Dominicană.

Service-ul despre care vorbește TJ Miles se numește Pitcar și este situat în centrul Bucureștiului, pe strada Barbu Văcărescu. Pe pagina de prezentare a service-ului se arată că acesta are doi proprietari: Miles și Mihail. În anul 2017, cei doi s-au întors în România pentru a pune bazele unei noi companii care și-a început activitatea în februarie 2018.

”Experiența dobândită de Miles în Canada, în perioada în care a lucrat pentru Ford și Canadian Auto Repair Holdings, a fost folosită la restructurarea PitCar și îmbunătățirea fluxurilor de lucru, marketing și customer service”, se arată pe pagina oficială a service-ului.

Pitcar Automotive Holdings Service SRL, societatea care operează service-ul, este înregistrată din noiembrie 2017 și are sediul în comuna Gruiu-Snagov. Firma are, în prezent, doi asociați: Miles Tibi Stephan Jordache (TJ Miles) și Mihai Iordache (tatăl lui TJ Miles), care sunt și administratorii societății, arată FANATIK.

TJ Miles deține, însă, o parte neînsemnată din afacere, doar 1%, în vreme ce tatăl lui deține restul de 99% din părțile sociale. Societatea are ca obiect principal de activitate: întreținerea și repararea autovehiculelor, are un singur angajat iar în 2020 a avut o cifră de afaceri declarată de 2,48 milioane lei (500.000 de euro) și un profit net de 83.000 de lei.

TJ Miles nu a fost de la început în firmă ci a fost cooptat abia în aprilie 2018. Inițial, societatea a fost înființată de tatăl vloggerului și compania Canadian Auro Repair-Holdings INC, având sediul în Oakville, Ontario.

Compania canadiană a ieșit din business în 2019, atunci când a cedat către Mihail Iordache toate părțile sociale deținute.

TJ Miles și tatăl său mai dețin o societate împreună, Pitcar Express SRL, cu același obiect de activitate. Aici, procentele sunt împărțite altfel: Miles are 10% iar Mihail deține 90%. Firma a fost înființată în octombrie 2019, fără vreun asociat străin, nu are angajați, iar după primul an de activitate a declarat o cifră de afaceri de aproape 200.000 de lei și un profit net de 35.000 de lei.

TJ Miles este, în acest moment, cel mai contestat concurent din echipa faimoșilor, acolo unde a reușit să-și enerveze aproape toți colegii. Duminică seara, el l-a trimis în exil pe CRBL, omul care adusese victoria la traseu, după ce războinicii reușiseră să egaleze situația la 9.

Comenteaza