Theo Rose rupe tăcerea cu privire la „cearta” cu Anghel Damian! De la ce a pornit totul: „Să mă lase!”

Theo Rose rupe tăcerea cu privire la „cearta” cu Anghel Damian! De la ce a pornit totul: „Să mă lase!”
| Foto: wowbiz.ro

Theo Rose a vorbit despre cearta din stradă pe care a avut-o cu iubitul ei, Anghel Damian.

Theo Rose și Anghel Damian se pregătesc pentru cel mai important moment din viața lor. Aceștia vor deveni părinții unui băiețel în mai puțin de o lună.

Totuși, cei doi îndrăgostiți au fost văzuți recent certându-se în plină stradă, după ce Anghel Damian a mers cu iubita sa acasă la Lia Bugnar și a lăsat-o pe graviduță să aștepte în mașină, în timp ce i-a plimbat câinele fostei iubite. Cântăreața a decis să „rupă tăcerea” și să spună care este adevărul despre discuția dintre ea și tatăl copilului ei, care a provocat agitație în presă.

Potrivit cântăreței, între ea și Anghel nu a existat o ceartă pe stradă, ci a fost doar un joc între îndrăgostiți. Viitoarea mămică a povestit că a ieșit din restaurant cu iubitul ei și, într-un moment de „alint”,  a hotărât să conducă ea înapoi spre casă. Grijuliu din fire, Anghel a vrut să își protejeze iubita și nu a lăsat-o să urce la volanul mașinii. Conform spuselor cântăreței, acesta ar fi fost momentul în care cei doi ar fi început să se „îmbrâncească”, în joacă.

„A plecat Anghel să plătească nota, dar ea era deja plătită. El s-a dus să o și ducă băieților acolo. Eu am crezut că el vine după mine și când m-am uitat în spate el dispăruse. Și cum mă prostesc eu așa și mă alint, am fugit și i-am zis când a venit: <Gata, nu mai! Conduc eu>.

El: <Lasă, conduc eu>. Și l-am îmbrâncit acolo în stradă ca să mă lase să conduc eu. Fiind gravidă, el a vrut să conducă el, ca să mă protejeze, să nu mă lovesc.

Problema e că am avut un moment de paranoia și atunci când am urcat în mașină m-am și gândit: <Ce-ar fi când l-am îmbrâncit, fix acum să mă fi pozat cineva și să dea că ne-am bătut în stradă>”, a spus artista pe Instagram, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza