Teo Trandafir, despre câți bani câștigă în TV. Ce avere are vedeta

Teo Trandafir, despre câți bani câștigă în TV. Ce avere are vedeta
| Foto: cancan.ro

Teo Trandafir este una dintre cele mai longevive vedete de TV. Ea a decis să vorbească și despre câștigurile ei, dat fiind faptul că subiectul a fost mediatizat mult.

Deși nu a spus niciodată ce salariu încasează, Teo Trandafir spune că „viața de vedetă” nu este așa roz în ceea ce privește partea financiară.

Aceasta nu se plânge, însă subliniază că veniturile nu sunt nici pe departe așa colosale, cum ar crede unii. Mai mult, indiferent de suma pe care a încasat-o, Teo Trandafir a menționat faptul că și cheltuielile au fost pe măsură.

Ca orice om, vedeta de la Kanal D ar numeroase cheltuieli, rate, taxe și multe altele. Mai mult, mare parte din banii acestei se îndreptă și către Maia, fetița sa. Astfel, Teo Trandafir se declară mulțumită de câștigurile pe care le are, însă mare parte din bani se risipesc repede.

„Am investit în casa în care locuiesc, în copilul pe care îl am și care merge la o școală privată, care nu este tocmai ieftină. Oamenii au senzația că toți banii pe care îi câștigi îți rămân. Nu își imaginează că plătești taxe uriașe la stat, ai rate, oameni cu care colaborezi și pe care trebuie să îi remunerezi.

Pe măsură ce banii vin, se și duc în mod misterios. Și eu mă întreb ce am făcut cu banii, pentru că nu am mai fost într-o vacanță de ani de zile, pentru că mă gândesc la cheltuielile pe care le am, școala fiicei mele, rate, investiții în casă. Da, mă chivernisesc și eu, pentru că nu îmi plătește nimeni altcineva toate lucrurile de care, în familie, avem nevoie.”, a declarat Teo Trandafir, potrivit Vivi.ro.

În cadrul unei emisiuni, Teo Trandafir a declarat că în ciuda zvonurilor nu este atât de bogate pe cât și-ar dori, dar că nu duce lipsă de nimic. A mai explicat că banii nu sunt importanți și că în viață de multe ori i-a pierdut, dar a știut cum să îi înmulțească la loc.

„Am pierdut, s-a întâmplat, am riscat… tot bani se numesc. Că s-au dus pe apa sâmbetei… asta este. Pierzi, câştigi, negustor te numeşti. Eu bani am făcut şi îi voi putea face în continuare. Nu sunt un foarte bun gestionar al banilor, îmi plac foarte mult casele, cred că am o slăbiciune.

 Nu sunt atât de bogată cât mi-aş dori să fiu. Dacă ne raportăm la un profesor universitar, da, sunt un om bogat. Dacă ne raportăm la un primar de comună, sunt un om atât de sărac… încât după ce i-am vizitat casa şi mă întorc la mine, am impresia că am intrat în coteţul câinelui.”, a declarat Teo Trandafir în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D, potrivit cancan.ro.

Comenteaza