Horoscop 23 februarie, cu Neti Sandu. Ce zodie o să primească o sumă de bani consistentă

Horoscop 23 februarie, cu Neti Sandu. Ce zodie o să primească o sumă de bani consistentă
| Foto: stirileprotv.ro

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 23 februarie aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

PEŞTI
O să vă daţi tot interesul să faceţi faţă situaţiilor de tot felul ca să aveţi credit la şefi, să vă aibă în vedere la o promovare că ar avea de unde să apară, aşa, pe nepusă masă. Vă daţi întâlnire cu cineva care vrea să se convingă că v-a ales bine şi că sunteţi exact ce-i trebuie. O să vă invite cineva să luaţi parte la o activitate care v-ar pune în valoare şi v-ar aduce profit. Îndrăzneşte.

BERBEC
Se poate să v-alegeţi cu nişte bani despre care să nici nu fi ştiut şi să vă luaţi ce-aveţi nevoie pentru casa şi familie, că sunt multe de luat. O să vă refaceţi şi voi viaţa de cuplu şi poate o s-aduceţi pe lume un copil, dacă totul se-aşează frumos! Vine cineva care o să v-aducă o veste bună, poate are şi un cadou pentru voi, va scoate şi la plimbare.

TAUR
Vin ceva recompense, un vocher, nişte bonuri valorice, o primă, e ceva care o să vă răsplătească pentru ce aţi muncit în ultima vreme. Poate vă invită cineva la un spectacol şi o să vă prindă bine să mai faceţi şi altceva, să va încărcaţi emoţional de ici, de colo. Apar nişte bani din urmă şi o să acoperiţi nişte cheltuieli obligatorii, ca să nu încasaţi vreo penalizare.

GEMENI
Se poate să daţi de o destinaţie de vacanţă care să fie convenabilă ca preţ şi o să vă puteţi recupera după aproape un an de zile de stres. O s-aveţi succes la examene după o perioadă în care nu v-a fost uşor să-nvăţaţi, nu v-a ajuns timpul, n-oţi fi avut chef. O să puteţi pleca pe undeva, în plimbare, de maine încolo şi să vă recreaţi, c-aţi acumulat mult stres, oboseala.

RAC
O să vi se plătească munci în plus, ore suplimentare, poate aveţi şi colaborări, unii dintre voi şi o să se adune nişte bani, de care s-ar putea să nu vreţi să v-atingeţi. E posibil să fie o atenţionare în sfera sănătăţii şi, dacă nu vă îngrijiți, se poate acutiza problema. Ia vedeţi ce e. Un venit suplimentar pentru c-aţi muncit în afara programului şi vă puteţi lua şi ce vă pofteşte inimioara.

LEU
Vă invită cineva să-i faceţi o vizită în alt oraş şi o să lăsaţi, pentru weekend, ca să mai rămâneţi, o zi, două, să vă meargă la suflet, să nu fie totul pe fugă. Se finalizează o situaţie, şi o să vă puteţi muta în altă locuinţă, sau la alt serviciu. Sfera deplasări e activată şi poate plecaţi pentru câteva zile în vacanţă la rude, la prieteni, sau la hotel.

FECIOARĂ
O să interacţionaţi cu şefii, ca să daţi randament şi mai bun la slujbă, să vă situaţi pe un loc superior şi individual şi ca firmă, ca prestigiu. O să primiţi acei bani de care aveţi nevoie şi o să cumpăraţi ce v-aţi propus pentru casa şi copii. Se adună bani, pot veni pe mai multe filiere şi o să vă mai redresaţi din punctul ăsta de vedere.

BALANŢA
Apare cineva care e interesat de o colaborare cu voi şi o să faceţi rost de bani, că o să fie bine plătită munca - şi o să vă bucuraţi de o asemenea ofertă. Vă puteţi reface o căsnicie, o relaţie sentimentală şi o să vă asiguraţi că nu veţi mai repeta greşelile din trecut. Apare cineva care se asortează cu felul vostru de a fi şi se poate să vă placă de la prima vedere

SCORPION
E posibil să-ntâlniţi pe cineva care să fie aşa cum v-aţi dorit şi să vă armonizaţi pe măsură ce trece timpul pentru că merită să faceţi unele schimbări la voi. O s-aveţi mult de lucru, vor fi şi chestii care or să vă placă, iar altele mai puţin, per total, însă, o să fiţi mulţumiţi. Aţi putea accepta ceva în plus de lucru la serviciu ca să luaţi bani mai mulţi, dacă tot se iveşte ocazia.

SĂGETĂTOR
O să puteţi rezolva semnarea unor acte online şi să scutiţi timp şi efort şi să vă vedeţi cu aprobările - la zi - ca să faceţi progrese, la slujbă, la şcoală. Vi se dă mâna liberă, să vă puneţi în valoare creativitatea ca să prezentaţi o nouă faţetă a stilului vostru foarte special Poate le faceţi o surpriză copiilor şi-i duceţi la locurile de joacă preferate ca să se bucure de prezenţa altor copii.

CAPRICORN
E posibil să mai aduceţi unele îmbunătăţiri interiorului şi o să vă cumpăraţi o mobilă nouă, decoraţiuni, aparatura de uz casnic pentru confortul alor voştri. Poate o să obţineţi nişte bani în plus la salariu, n-ar fi exclus s-aveţi şi o colaborare, care să mai atragă şi altele. S-ar putea să vă pregătiţi de un eveniment festiv la voi acasă şi o să vă daţi peste cap să iasă totul la mare artă.

VĂRSĂTOR
O nouă provocare, la care n-o să rămâneţi indiferenţi, că aveţi o inspiraţie bogată şi vreţi să puneţi în practică ideile, că se vor ivi nişte ocazii. Se anunţa succes la şcoală, la examene, la vorbitul în public, poate faceţi o carieră de acest gen - evenimentul vostru de glorie. Semnaţi acte, luaţi examene, vă expuneţi ideile în cadru public, plecaţi în excursie, programul e încărcat.

sursa: știrileprotv.ro

Comenteaza