Teo și Bursucu, reuniți din nou după separarea de la „Theo Show”?! 

Teo și Bursucu, reuniți din nou după separarea de la „Theo Show”?! 
| Foto: cancan.ro

Teo Trandafir și Bursucu s-au reunit, din nou, la evenimentul de lansare a postului Kanal D2.

Chiar dacă nu mai sunt colegi la „Teo Show”, proiect moderat doar de Teo Trandafir la Kanal D, Bursucu’ și fosta colegă de emisie nu și-au pierdut carisma „de cuplu”. Motivul este clar, explicat de jumătatea feminină a duo-ului de prezentatori. Interacțiunea dintre Teo și Adrian Cristea alias Bursucu’ s-a desfășurat cu dinamică mai intensă decât cea a unei căsnicii. Prin urmare, cei doi nu exclud varianta unei reveniri, pe sticlă, împreună.

Bursucu’: Prin câte am trecut de atunci… În primul rând, am început într-o zi de 5 ianuarie…

Teo Trandafir: În care a trebuit să dea zăpada…

Bursucu’: Da, din parcare de la Kanal D. Așa era scenariul, atât am gândit noi atunci. Au urmat două săptămâni, în care discursul ei era, la finalul emisiunii, «mâine, dacă n-ai și tu treabă, te mai aștept pe aici». Asta era frumusețea, că nu știam niciunul dintre noi.

Bursucu’: Noi, cumva, vorbisem înainte «tu ai vrea să lucrăm împreună? Fii atent, eu o să vorbesc și așteptăm un răspuns», asta se întâmpla pe data de 23 decembrie. M-a sunat când dădeam cu lavabilă pe pereți. Când m-a sunat, i-am zis că e o glumă și atunci pe 5 ianuarie am așteptat un răspuns din partea conducerii, care n-a venit. Ei au zis «hai, să vedem, despre ce e vorba?!». Stăteam pe marginea scenei, undeva, jos, așteptam, îmi făcea semn și intram. Apoi îmi făcea din ochi «gata, e suficient». Timp de două săptămâni așa a fost!

sursă: cancan.ro.

Etichete
Comenteaza