Țeapă uriașă pentru Gigi Becali! Cum a pierdut 300.000 de euro

Țeapă uriașă pentru Gigi Becali! Cum a pierdut 300.000 de euro
| Foto: prosport

Gigi Becali a luat o țeapă uriașă de la ruși la scurt timp după ce a comandat pastilele anti COVID-19.

Latifundiarul din Pipera a decis să comande un nou lot de medicamente rusești care ajută în lupta pentru COVID-19, dar autoritățile din Moscova i-au blocat toată marfa la vamă, anunță prosport.ro.

Nu e prima dată când Gigi Becali comandă pastile din Rusia și îi ajută pe bolnavii de COVID-19, dar latifundiarul din Pipera întâmpină probleme cu autoritățile din Rusia și nu poate intra în posesia medicamentelor.

Gigi Becali continuă să facă acte de caritate după ce a decis să se retragă din viața publică, dar rușii îi dau bătăi de cap din cauza medicamentelor anti COVID-19 cumpărate în urmă cu puțin timp.

În urmă cu aproape patru luni, Gigi Becali a cheltuit mai bine de 150.000 de euro pentru a cumpăra Arbidol, un medicament fabricat în Rusia care dă randament în lupta împotriva coronavirusului. După ce a distribuit pastilele și a ajutat mai mulți bolnavi de COVID-19, Gigi Becali a decis să mai dea o comandă.

Astfel, latifundiarul din Pipera a plătit 300.000 de euro distribuitorului din Rusia pentru a intra în posesia medicamentelor anti COVID-19, iar marfa a fost pregătită să plece se România, dar patronul FCSB-ului a întâmpinat mari probleme. Acesta a fost anunțat că încărcătura a fost blocată în vama de la Moscova, toate acestea din cauza unor schimbări birocratice de ultim moment în ceea ce privește distribuția de medicamente.

Deși Gigi Becali le-a transmis rușilor că este vorba de o donație și că nu dorește să obțină bani de pe urma medicamentelor, autoritățile din Rusia nu au fost impresionate și afaceristul riscă să rămână fără pastilele anti COVID-19 și să piardă și cei 300.000 de euro.

Comenteaza