Monica Tatoiu, previziuni pentru anul 2023. Ce ne așteaptă: „Covid, Green Deal și război”

Monica Tatoiu, previziuni pentru anul 2023. Ce ne așteaptă: „Covid, Green Deal și război”

Monica Tatoiu a făcut câteva previziuni pentru anul 2023. Aceasta a spus cu ce evenimente majore se va confrunta omenirea.

Revelionul a prins-o pe femeia de afaceri, alături de soțul său, Victor Tatoiu, în St. Martin, la Marigot, acolo unde spune că este mai ieftin decât un sejur la munte în țara noastră, în perioada sărbătorilor de iarnă. Și a fost o dublă sărbătoare pentru că Monica Tatoiu a celebrat pe 2 ianuarie și 40 de ani de iubire alături de bărbatul care a cucerit-o definitiv. Cei doi au împreună și un băiat.

Din St. Martin, familia Tatoiu se va muta la Curacao și Bonaire și se va bucură de toată frumusețea pe care o vor vedea, până când se vor întoarce acasă. Și chiar dacă este în vacanță, Monica Tatoiu și-a făcut timp să ne povestească pentru Ciao.ro cum va fi anul 2023. Ce scumpiri ne așteaptă și ce măsuri ar trebui să ia cei care au pământ la țară.

Cu 7 milioane de oameni care produc pentru 11 milioane este greu să crească în medie veniturile populației. O veste bună este că vor scădea prețurile la locuințe. Vestea proastă este că vor crește în continuare dobânzile la bănci.

Cei care se implică în producția de „păpică” o să o ducă cel mai bine. Cine are pământ la țară la bunici e bine să se gândească cum să îl facă să producă. Cred că anul 2023 o să fie anul în care o să fim nevoiți să ne regândim listele de priorități. Nu o să mai fie posibil să spunem “hai să băgăm capul sub pernă și să așteptăm să treacă urgia”. Trebuie să fim creativi ca să ne menținem standardul de viață, potrivit ciao.ro.

Comenteaza