Surorile Gabor s-au întors acasă și fac turul mănăstirilor din România. Ce au pățit cele două

Surorile Gabor s-au întors acasă și fac turul mănăstirilor din România. Ce au pățit cele două

Surorile Gabor s-au întors din Statele Unite pentru un tur de rugăciuni la mănăstirile din țară, cu gândul la mama lor. 

Monica Gabor s-a întors în România pentru o scurtă vacanță și a făcut o reuniune de familie alături de surorile ei, Ramona și Alina. Cele trei nu au mers la mare să se distreze, în mod surprinzător. Ci au ales să facă un tur al locurilor sfinte din nordul țării. Au mers la mănăstriri pentru rugăciune și au vizitat inclusiv Cimitirul Vesel din Săpânța.

Monica s-a fotografiat zâmbitoare, purtând o pereche de ochelari supradimensionați și o rochie lungă înflorată. În cele din urmă, șatena le-a arătat fanilor că este însoțită de sora ei Ramona. Iar la scurt timp li s-a alăturat și sora cea mare, Alina.

„În sfârșit cu sora noastră perfectă”, a scris fostul model în cadrul unui InstaStory în care își ține sora de mână. Lăsând la vedere inele cu diamante uriașe de pe degetele lor.

De când au rămas fără părinți, surorile Gabor s-au arătat mai unite ca niciodată. Chiar dacă sunt la distanță una de cealaltă în majoritatea timpului.

În august 2013, Veronica Bulai, mama Monicăi Gabor, se afla în pelerinaj la mănăstirile din Gorj. După ce a vizitat lăcașul de cult de la Polovragi, grupul de 17 persoane însoțit de un ghid a facut popas la peștera cu același nume, aflată la un kilometru distanță.

De aici, s-a oprit să facă poze cu stâncile din afara peșterii. La un moment, o bucată de piatră grea de șapte kilograme s-a prăbușit peste femeia în vârstă de 54 de ani.

Imediat au venit ajutoare… Însă din păcate medicii nu au mai putut face nimic. Peștera este celebră mai ales pentru că drumul trece direct pe sub stânci. În același timp nu este un loc amenajat, în care turiștii să fie feriți de căderile de pietre. Și nu sunt nici plase de siguranța, potrivit ciao.ro.

Comenteaza