Suma colosală cerută de Andreea Bănică pentru a cânta doar 45 de minute la un botez! Alții lucrează luni de zile...

Suma colosală cerută de Andreea Bănică pentru a cânta doar 45 de minute la un botez! Alții lucrează luni de zile...
| Foto: Doru Clipa

Andreea Blan a avut weekendul trecut un concert în Rădăuți unde a cerut o sumă colosală.

Artiștii au fost afectați din cauza pandemiei de coronavirus, așa că Andreea Bănică s-a reorientat rapid. Împreună cu soțul ei, vedeta a investit în imobiliare. Cei doi dețin un complex rezidențial în Cernica, iar blocurile se înalță încet-încet. Însă…. în ciuda contextului actual, Andreea Bănică nu a renunțat la cea mai mare pasiune a sa, muzica.

O familie înstărită din Rădăuți și-a dorit ca la petrecerea, care a avut loc după creștinarea băiețelului lor, să fie prezentă Andreea Bănică. Să îi încânte și să îi distreze pe invitații de seamă. Artista și-a făcut apariția, în jurul orei 19:00, într-o rochie roșie ca focul, cu paiete, împreună cu cele patru dansatoare și un saxofonist. A cântat mai multe melodii din repertoriul său, dar și alte cântece tradiționale din Bucovina, iar invitații s-au distrat și, la un moment dat, au încins și o horă.

După prestație, Andreea Bănică s-a retras în ropote de aplauze și a făcut fotografii cu toată lumea prezentă. Ba chiar, artista i-a cântat micuțului A., proaspăt creștinat, într-un separeu privat. Momentul cântăreței a durat aproximativ 45 de minute, iar părințiii au scos din buzunare aproximativ 6.000 de euro. Sumă în care s-a inclus transportul și cazarea Andreei Bănică, dar și a trupei de dansatoare cu care a venit, potrivit cancan.ro.

Comenteaza