Jador şi Andreea Bălan văzuți împreună în Belgia! Se înfiripă ceva între ei doi?!

Jador şi Andreea Bălan văzuți împreună în Belgia! Se înfiripă ceva între ei doi?!

Jador și Andreea Bălan au fost prezenți în cadrul unui eveniment muzical în Belgia. 

Andreea Bălan a cunoscut succesul în industria muzicală în urmă cu mai bine de 20 de ani. Vedeta a știut, de-a lungul timpului, cum să se mențină pe piață, însă, ultima sa colaborare a reușit să îi surprindă, cu adevărat, pe fanii săi. Blondina a lansat o piesă cu Jador, un artist cunoscut de un alt gen de public.

S-a vorbit și despre o presupusă idilă între cei doi, asta după ce CANCAN.RO i-a surprins în ipostaze tandre. Cântăreața a negat că ar exista ceva mai mult decât o prietenie, însă, recent, au fost văzuți, din nou, împreună.

Andreea Bălan și Jador au reușit să facă echipă bună pe plan profesional. Piesa lor a ajuns rapid pe primele locuri în top, din acest motiv, cântăreața a mărturisit, în repetate rânduri, că nu vrea să se oprească aici.

Astfel, cei doi au ajuns să petreacă din ce în ce mai mult timp împreună, iar acum călătoresc peste tot în lume, pentru a-i bucura pe românii din diaspora cu munca lor. Recent, artiștii au fost surprinși la un eveniment în Belgia. Au urcat zâmbitori pe scenă, acolo unde au făcut un show de zile mari. Privirile și gesturile pe care le-au făcut pe parcursul serii i-au determinat pe cei prezenți la eveniment să se gândească la faptul că cei doi ar face o pereche frumoasă și în afara scenei.

„Eu sunt singură, adică n-am mai afișat nicio relație de aproape doi ani și nici nu am mai făcut declarații legate de viața mea personală, dacă sunt sau nu sunt cu cineva și atunci fiind văzută în club, s-a speculat că aș fi săptămâna trecută cu un coleg din trust. (…) Acum că sunt cu colegul meu, fratele meu, Jador. (…) Eu și Jador suntem colegi, lucrăm împreună și urmează să mai lansăm o piesă împreună (…) Nu sunt un cuplu cu nimeni. (…) Suntem la același impresar și avem foarte multe proiecte împreună și concerte (…) Avem foarte multă treabă împreună, urmează să mai scoatem și o piesă împreună”, a mărturisit Andreea Bălan, la Xtra Night Show, potrivit cancan.ro.

 

Comenteaza