Sofia Vicoveanca a spus adevărul. De ce este în scandal de ani de zile cu sora ei

Sofia Vicoveanca a spus adevărul. De ce este în scandal de ani de zile cu sora ei

Sofia Vicoveanca a fost invitata la emisiunea 40 de întebări cu Denise Rifai de la Kanal D. Ea a spus despre un moment tensionat din ultimii ani, scandalul cu sora ei mai mică.

Denise Rifai a întrebat-o pe Sofia Vicoveanca despre copilăria sa tristă, dar și despre relația cu rudele sale. Asta și pentru că artista a avut parte, în urmă cu câțiva ani, de un scandal, după ce sora ei a apărut într-o emisiune tv și a acuzat-o că nu o cauta pentru ca îi e rușine cu ea.

În 2012, sora Sofiei Vicoveanca a apărut la televizor cu declarații pline de reproșuri la adresa artistei, pe care a acuzat-o că a uitat-o pentru că este bolnavă și s-a plâns că nu o sună. ”Mă oprește lumea pe stradă și mă întreabă dacă sunt sora ei adevărată. Oamenii spun că au auzit că a spus într-un interviu că sunt sora ei vitregă.

Cred că îi este rușine cu mine, poate din cauza modului în care arăt”, spunea sora Sofiei Vicoveanca la acel moment.

Artista nu a vrut să vorbească despre acest scandal, dar a recunoscut public că relația cu sora ei este una rece: ”Nu am sunat-o, dar are rost? Lacrimile dacă sunt nu sunt din cauza mea, ea este bolnavă, este un om mai necăjit, nu sunt lacrimile pentru mine.

De câte ori mă suna, închideam și o sunam eu ca să nu consume implusuri. Ea are familie, eu sunt singură cuc, dar îmi găsesc de lucru, singurătatea nu mă sperie. Nu mă sună nimeni, decât cei care au nevoie de ceva”, mărturisea Sofia Vicoveanca în urmă cu câțiva ani.

Acum, Denise Rifai a întrebat-o direct: ”V-a fost rușine cu sora dv?”

”Doamne ferește! Eu cred că cineva a montat acest lucru ca să vadă ceva între noi. Nu știu cum a găsit-o pe ea. Suntem ok, ca să  vorbim așa. Ne sunăm, ne căutăm. A fost o neînțelegere atunci, s-a întâmplat. Postul de televiziune a pus la cale, asta pot să jur, ca să scornească ceva, că prea  mergea bine drumul Sofiei.

Nu știu, cam așa…”, a fost răspunsul scurt al Sofiei Vicoveanca, artista nevrând să dea alte amănunte despre respectivul scandal, potrivit wowbiz.ro

Comenteaza