Situație DISPERATĂ pentru Andreea Mantea ! Cu ce probleme de sănătate se confruntă: ”Nu se poate așa!”

Situație DISPERATĂ pentru Andreea Mantea ! Cu ce probleme de sănătate se confruntă: ”Nu se poate așa!”
| Foto: ziareonline.ro

Andreea Mantea, celebra prezentatoare TV, are probleme grave cu tenul său care ese plin de impurități.

Celebra prezentatoare TV este foarte apropiată de fanii ei, cu care discută tot ce i se întâmplă mai important. De data aceasta, însă, vedeta a venit cu vești extrem de rele: o problemă de sănătate veche nu îi dă pace.

Andreea Mantea este una dintre cele mai iubite vedete din țară, care are o relație specială cu fanii ei. Este foarte activă în mediul online și vorbește mereu despre problemele pe care le are, dar și despre evenimentele importante din viața ei. De data aceasta, însă, a venit cu vești rele.

Este cunoscut deja faptul că Andreea are o problemă gravă cu tenul, dar părea că s-a remediat. Niciodată nu a ezitat să le arate tuturor cum arată cu adevărat, chiar dacă nu se poate lăuda cu o piele perfectă, cum au multe alte vedete.

Se pare, însă, că lucrurile sunt mai complicate decât înainte. Prezentatoarea are, în acest moment, imperfecțiuni mari, pe care le acoperă cu tot felul de produse de make-up. S-a demachiat și a observat că situația este foarte gravă, considerând că ar trebui să ia măsuri cât mai repede.

„Am ajuns acasă, m-am demachiat și cam atâtea coșuri și coșulețe am descoperit pe față. Știam că multe ies pe bază de stres sau din cauza problemelor hormonale. Este ceva rău. Nu înțeleg, serios. Cred că trebuie să folosesc produse fără nimic în ele.

Am zis că nu ar strica niște antibiotic și puțin tratament la câte am pe față. Dacă știți ceva care m-ar putea ajuta, vă aștept cu drag recomandările pentru că nu se poate așa. Nu se poate, efectiv!”, a declarat Andreea Mantea pe Instagram.

Acneea, o problemă gravă a vedetei

Andreea Mantea are multe probleme cu acneea, iar acestea persistă încă din copilărie. Frumoasa brunetă are un ten gras cu tendință acneică, care de-a lungul timpului i-a cauzat mai multe răni pe față.

La un moment dat susținea că ar fi rezolvat problemele, după ce a făcut mai multe tratamente care la alte persoane au dat roade. O perioadă a reușit să scape, dar semnele și rănile au reapărut. Niciun medic nu a găsit o soluție pentru afecțiunea ei și se teme că va fi nevoită să se confrunte cu ea tot restul vieții, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza