Andreea Mantea, ANUNȚ șocant în „Casa Iubirii”, la scurt timp după descalificarea lui Cosmin. Ce s-a aflat despre el: „Din nou aflăm lucruri...”

Andreea Mantea, ANUNȚ șocant în „Casa Iubirii”, la scurt timp după descalificarea lui Cosmin. Ce s-a aflat despre el: „Din nou aflăm lucruri...”
| Foto: wowbiz.ro

Andreea Mantea aruncă bomba în „Casa Iubirii”, dezvăluind ce imagini compromițătoare au apărut în mediul online.

Se anunță o gală incendiară în „Casa Iubirii”. La doar o săptămână după ce Cosmin a fost descalificat pentru că a încălcat regulamentul și a oferit informații unei persoane din afara competiției, Andreea Mantea vine astăzi în fața concurenților cu un anunț la care nimeni nu se aștepta. 

În ediția de astăzi, 23 iunie, a emisiunii „Casa Iubirii”, moderatoarea Andreea Mantea le spune concurenților că fotografii cu unii dintre ei din afara casei, mai precis de la piscină, au început să circule în mediul online.

Acestea par a fi unele compromițătoare, dacă ne luăm după reacțiile concurenților, în special cea a lui Sebastian, dar și a lui Robi, care par foarte neliniștiți, potrivit wowbiz.ro.

Roberta se declară nerăbdătoare să vadă imaginile, declarând că ea nu știe despre ce este vorba. Fotografiile de la piscină le vom vedea astăzi, de la ora 16:00 și 19:00, iar tot atunci vom afla și cine sunt concurenții implicați în această situație!

Andreea Mantea: Din nou aflăm lucruri din online despre concurenții noștri dragi. Hai să vedem câteva poze de la piscină. Vreți?  

Roberta: Da. Eu chiar vreau să văd, pentru că nu știu despre ce este vorba.

Andreea Mantea: Dar tu n-ai primit?

Roberta: Nu! Eu nu știu ce poze sunt.

Andreea Mantea: Sebastian, vedem pozele?

Comenteaza