Simona Gherghe și fiul ei au probleme mari de sănătate: „Organismele sunt destul de avariate”

Simona Gherghe și fiul ei au probleme mari de sănătate: „Organismele sunt destul de avariate”

Simona Gheorghe le-a transmis urmăritorilor săi din online cu ce probleme de sănătate se confruntă.

În urmă cu mai puțin de o lună, Simona Gherghe era fericită că testul Covid-19 a ieșit negativ și poate reveni la cârma emisiunii „Mireasa”. Bucuria nu a durat mult, prezentatoarea le-a dezvăluit urmăritorilor săi de pe Instagram că se confruntă, din nou, cu probleme de sănătate.

Simona Gherghe a publicat pe contul său de Instagram o fotografie în care apare alături de fiul său, Vlad, în descrierea căreia a precizat că sunt „unul mai răcit ca altul”. Cei care o îndrăgesc pe vedetă s-au arătat îngrijorați, mai ales că în luna februarie aceasta a avut Covid și a stat timp de 12 zile în izolare. 

Primul care a răcit a fost micuțul, care, după spusele mamei sale, cel mai probabil a contactat virusul de la grădiniță. Simona Gherghe recunoaște că organismul său este destul de slăbit, astfel că imediat s-a îmbolnăvit și ea.

„Suntem fericiții posesori a două îmbolnăviri în decurs de o lună. Vlad a venit cu o viroză de la grădiniță, cel mai probabil. La el s-a manifestat mai blând, la mine mai urât. Am tușit foarte tare de data asta, spre deosebire de Covid când nu am tușit foarte mult, dar m-a durut și atunci gâtul rău.

Și asta îmi arată că organismele sunt destul de avariate de experiența prin care am trecut acum o lună.”, a dezvăluit Simona Gherghe, potrivit fanatik.ro.


 

Comenteaza