Horoscop 15 februarie 2024, cu Neti Sandu. Ce zodie ar putea întâmpina niște probleme de sănătate

Horoscop 15 februarie 2024, cu Neti Sandu. Ce zodie ar putea întâmpina niște probleme de sănătate
| Foto: stirileprotv.ro

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 15 februarie 2024 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

VĂRSĂTOR
Poate vă implicați în derularea unei activități care o să vă aducă recunoaștere publică, bani și o să intrați pe o filieră de succes. Sunt niște aspecte legate de casă pe care trebuie să le lămuriți cu ai voștri și o să supuneți poate la vot o mutare, sau pregătirile unui eveniment.

PEȘTI
La voi o reușită în planul comunicării și poate o să vă puneți în valoare calitățile în cadrul unui grup, și o să aveți cu toții de câștigat. Sunt chestiuni care țin de sănătate la voi pe care n-ar fi bine să le treceți cu vederea și o să depistați o cauză a unui disconfort.

BERBEC
O să vă caute multă lume și o să tot ieșiți că sunteți amatori de noutăți și o să vă faceți noi prieteni, să extindeți cercul de relații și o să fiți mai activi pe scena socială. Apare cineva care o să fie trup și suflet alături de voi că vă apreciază și speră să fiți împreună, dacă n-aveți pe nimeni.

TAUR
O apariție - surpriză - o să vi se intersecteze pașii cu cei ai ființei pe care o doriți în viața voastră și poate fi o zi decisivă pentru voi. Vin niște bani dintr-o datorie mai veche și o să vă puteți mișca, în weekend, să plecați 2, 3 zile undeva.

GEMENI
Se observă o cheltuială care o să vă destabilizeze, oarecum, bugetul dar mai sunt niște surse colaterale de bani care o să vă echilibreze. Vi se confirmă niște așteptări și o să vă duceți la un tete-a-tete, că acea persoană care v-a curtat a revenit, cu gânduri bune.

RAC
O să aveți o comunicare mai bună cu șefii și o să primiți un premiu, poate vi se încredințează un proiect și o să vă încânte ideea. E un suflu de prospețime în relația de cuplu și poate plecați în weekend pe undeva să dați refresh relației.

LEU
O să renegociați un contract și dacă vi se împlinesc cerințele o să aveți parte de câștiguri și poate vă faceți și alte relații durabile. Vine cineva neanunțat, dar o să vă facă mare bucurie că o să puteți dezlega șireturile unui mister și va fi un câștig sufletesc.

FECIOARA
O să le faceți pe plac alor voștri și le cumpărați ce au nevoie, mai faceți niște schimbări prin casă, luați lucruri noi și vă îngrijiți de sănătatea ai vostri. Se poate să aveți mult de lucru în perioada asta și să vă meargă bine și din punct de vedere financiar.

BALANȚA
Prietenii insistă să vă întâlniți după program, să practicați un sport, să aveți niște îndeletniciri care să vă deconecteze. E cineva care vrea să vă cucerească și dacă nu sunteți într-o combinație partenerială poate dați curs relației.

SCORPION
E o persoană sufletistă care vrea să vă întindă o mână de ajutor și v-ar prinde bine să mai preia și altcineva din greutățile voastre de pe umeri. Revine cineva care s-a convins că nu poate trăi fără voi și e ceva mai frumoasă declarația de dragoste.

SĂGETĂTOR
Sunteți în mare formă și o să aveți chef de plimbare și poate faceți o rezervare la munte să vă duceți ca familie, sau în doi să practicați ceva sporturi de iarnă. Se anunță succes la școală, poate aveți ceva de transmis și în mediul online și puteți deveni o voce.

CAPRICORN
Se observă o stare de bine, un confort sufletesc, poate și pentru că a apărut cineva care vă face să simțiți altfel viața și vreți să conservați notele armonioase. Poate s-au clarificat chestiunile care țin de latura financiară și o să știți pe ce buget contăm.

sursa: știrileprotv.ro.

Comenteaza