Horoscop 13 iunie 2024, cu Neti Sandu. O zodie va avea probleme de sănătate

Horoscop 13 iunie 2024, cu Neti Sandu. O zodie va avea probleme de sănătate

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 13 iunie aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac, cu câteva excepții însă.

Taur
Provocări la tot pasul - vi se poate împlini un vis mai vechi, puteți primi fie un job, fie un titlu, vin și bani și o să fie bine pe toate planurile - Adică mai bine. Apare cineva care vă poate face viața mai frumoasă și o să vă bucurați că o să vă completeze, să vă armonizați, că e momentul ideal.

Gemeni
O să vă coopteze niște parteneri de afaceri să puneți umărul la un proiect care v-ar aduce vizibilitate și bani, că vine anul vostru special, cu marele benefic, Jupiter, în zodia voastră. Bine-ar fi să vă îngrijiți de sănătate ca să faceți față proiectelor noi că vin oferte de lucru și trebuie să fiți buni-zdraveni.

Rac
Se anunță bani poate pentru că lucrați ceva și în particular și o să aveți de cheltuială, poate aveți de luat cuiva un cadou și o să aveți cu ce să acoperiți toate costurile. O să renegociați un contract, poate fi și de colaborare și adaptați salariul la prețurile actuale.

Leu
Întrevedere cu cineva care vă oferă posibilitatea să atrageți atenția prin ceva și să străluciți pe firmament, să vi se acorde un premiu, că e momentul vostru de glorie. O reușită, după luni de eforturi, de un an de zile poate, și o să scoateți pe piață un produs care va fi cartea voastră de vizită.

Fecioară
Planuiți o plecare în afara țării, chiar și cu treabă și o să vă dramuiți banii să vă ajungă de transport, de cazare și să aveți zile de buzunar, pe-acolo. Se observă rezultate de top la școală și o să faceți progrese vizibile, că aveți mare capacitate de asimilare a materiei.

Balanță
O să-și facă, o să vedeți, curaj să vă abordeze cineva care vă place și o să se apropie să vă invite la cafea, la plimbare, că simte un potențial de relație și dacă sunteți singuri o să vă încumetați. Se poate să vă duceți la un interviu și să faceți impresie bună că sunteți buni profesioniști.

Scorpion
Vi se fac promisiuni fie de amenajare, fie de o funcție care vi s-ar potrivi și va trebui să vă decideți din scurt, că e nevoie urgentă de voi în postura respectivă. Poate v-ați decis să legalizați relația și începeți pregătirile, dacă ați făcut și anunțat, dacă nu e bine să vă faceți cunoscute intențiile.

Săgetător
Sunt treburi de serviciu care vă dau serios de furcă, dar nimic nu e prea greu pentru voi, așa că o să achitați onorabil și o să urmeze și o promovare. O să mai cheltuiți niște bani cu casa poate pentru că vreți să faceți niște modificări pentru confortul și fizic și vizual.

Capricorn
O să vă consultați cu ai voștri să vedeți dacă vă doriți o altă locuință sau s-o reamenajați pe actuala că se impun totuși, niște modificări. Vă puteți găsi și voi pe cineva cu care să formați un cuplu și să vă asigurați că e o persoană serioasă care să vă însoțească pe tot parcursul vieții.

Vărsător
Poate faceți rezervare să plecați într-o excursie și să vă limpeziți creierii, că să vehiculați idei ingenioase, să faceți proiecte care să vă pună în valoare genialitatea. Se poate să faceți niște îmbunătățiri acasă, poate vă cumpărați lucruri noi, înlocuiți piesele uzate și aduceți un plus de modernism.

Pești
Se poate să luați startul într-o nouă aventură profesională și să țineți pasul cu cerințele, să vi se acorde și un ajutor la momentul potrivit, o sponsorizare, poate. Poate începeți niște cursuri, o specializare și o să câștigați un statut, un salariu mai mare în principiu.

Berbec
Apare ceva stimulativ și poate vă duceți la alt serviciu și n-o să lăsați să vă scape ocazia să deveniți cap de afiș că e ceva care vă atrage toate privirile. Vi se fac promisiuni de avansare la locul de muncă, poate și fără concurs - par să vină recompensele!

sursa info: știrileprotv.ro.

Comenteaza