Scandalul uriaș dintre Georgiana Lobonț și Armin Nicoară a început din bani. Despre ce sumă ridicolă este vorba

Scandalul uriaș dintre Georgiana Lobonț și Armin Nicoară a început din bani. Despre ce sumă ridicolă este vorba

Scandalul dintre Armin Nicoară și Georgiana Lobonț a pornit din cauza unor neînțelegeri financiare, pe o sumă ridicolă.

Văzuți ca un cuplu inseparabil în muzica populară, Armin Nicoară și Georgiana Lobonț s-au certat ca la ușa cortului, iar acum nici măcar nu își mai vorbesc, iar FANATIK a aflat, în exclusivitate, care este suma de bani de la care a pornit tot circul.

Armin Nicoară, în exclusivitate pentru FANATIK, a vorbit despre relația pe care o mai are cu Georgiana Lobonț, artista alături de care a reușit să cucerească topul Youtube.

”Am fost prieteni, dar, de ceva timp încoace, succesul pe care l-a avut, cu ajutorul meu, nu invers, a făcut-o să nu înțeleagă ce i se întâmplă”, ne-a spus, supărat foc, Armin Nicoară.

Și, explică el, totul a pornit de la banii care i se cuveneau, primul semn fiind dat, în fapt, chiar de colaborarea cu care a pornit duetul care de-a lungul timpului, a avut un succes uriaș în topurile Youtube românești.

”Prima melodie pe care am făcut-o împreună este piesa tatălui meu. A insistat să fie pusă pe canalul ei de Youtube, iar eu, prost, am acceptat”, a mai spus, pentru FANATIK, Armin Nicoară.

După ce au lansat piesa care, susține Armin Nicoară, i-ar aparține tatălui său, unul dintre cei mai mari artiști din muzica populară bănățeană, a urmat o a doua melodie împreună, un duet care, de asemenea, a făcut furori printre iubitorii de muzică populară.

”Am lansat ”Fata mea”, piesa la care am lucrat și eu. Trebuia să o lansăm pe canalul meu de Youtube, dar a insistat, că ea are fetiță. Iar eu, iarăși, am acceptat”, povestește Armin Nicoară.

Din nou, explică Armin Nicoară, au apărut mici probleme când venea vorba de bani, dar, și atunci, le-a acceptat, încercând să nu provoace tensiuni. ”Am plătit și la studio, și la videoclip, chiar dacă melodia era pentru canalul ei de la Youtube”, spune Armin Nicoară.

”Am întrebat de bani, mi-au spus atunci că îi vom împărți. Iar eu, ca prostul, din nou, am zis că e totul în regulă, că merg pe cuvânt”, ne-a mai spus, cu obidă, Armin Nicoară, potrivit fanatik.ro

Comenteaza