Scandalul iscat după declarațiile lui Buhnici nu se oprește aici. Reacție aprinsă: „Buhnici și-a umilit soția”

Scandalul iscat după declarațiile lui Buhnici nu se oprește aici. Reacție aprinsă: „Buhnici și-a umilit soția”
| Foto: wowbiz.ro

Cristina Șișcanu a avut o reacție vehementă la adresa lui Buhnici, după declarația pe care acesta a făcut-o în timpul festivalului Neversea.

Cristina Șicanu a reacționat și ea public după declarațiile discriminatorii făcute de George Buhnici la TV. Însă, față de restul vedetelor care l-au taxat pe vlogger, soția lui Mădălin Ionescu a analizat vorbele celui vizat din alt unghi și a scos la suprafață un detaliu pe care nu s-a axat multă lume. 

În ultimele zile, George Buhnici a devenit dintr-un specialist în IT în cel mai controversat și criticat om al momentului, din cauza vorbele spuse la adresa doamnelor și domnișoarelor, care, în viziunea lui, ar trebui să mai meargă pe la ”săliță”.

Cristina Șișcanu este de acord că sănătatea primează, însă asta, spune ea, nu ține numai de mersul la sala de sport sau de lipsa celulitei și a vergeturilor, lucru subliniat de Buhnici.

Dar, totodată, printre vorbele sexiste și discriminatorii ale lui George Buhnici, vedeta a sesizat o altă latură a declarațiilor.

Șatena spune că prin ultima apariție TV, prin comportamentul și vorbele adresate soției sale, dar și femeilor văzute la malul mării, el preferându-le pe cele cu pielea fină, George Buhnici nu a făcut decât să o umilească public pe Lorena.

Cristina Șișcanu spune că umilința asupra partenerei a venit în momentul în care vloggerul a spus motivul pentru care el merge la mare.

”Evident, că fiecare dintre noi trebuie să aibă grijă de sănătate, dar echilibrul în toate este binevenit. Săracul, el s-a lansat într-un subiect care nu este foarte bine stăpânit de el. Celulita și vergeturile nu sunt neapărat legate de mersul la sală sau de kilograme.

Ceea ce vreau să spun este că eu am sesizat în discursul lui Buhnici lucruri mai grave decât atât. Practic, și-a umilit soția atunci când a spus că el se duce la mare că vrea să vadă piele și vrea piele fără vergeturi și fără celulită și, evident, că se uită după ț@țe și după b$ci.”, a spus Cristina Șișcanu pe pagina sa de Instagram, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza