Scandal uriaș la Survivor România 2023 după ultima eliminare! De ce s-au încins spiritele

Scandal uriaș la Survivor România 2023 după ultima eliminare! De ce s-au încins spiritele
| Foto: cancan.ro

Competiția Survivor România se apropie de marea finală, iar pe ultima sută de metri concurenții au început să intre în conflicte.

Au trecut aproape 4 luni de când concurenții au pășit pentru prima dată în Republica Dominicană. Doar 9 jucători au reușit să reziste și să facă față tuturor provocărilor, iar fiecare speră că poate ajunge să se lupte în marea finală.

În ultima perioadă au apărut din ce în ce mai multe certuri, iar liniștea, care exista odată printre concurenți, a dispărut. Un nou conflict a izbucnit în tabăra Taino, după ce Alin Chirilă a fost eliminat de la Survivor România 2023.

„A fost cel mai puternic concurent care a fost la eliminare”, spune Carmen Grebenișan, cea cu care luptătorul MMA s-a aflat în cursa spre eliminare.

„Trebuia de mult să stea acasă, pe canapea”, a ținut să completeze Alexandra Porkolab, fosta lui colegă din echipa Războinicilor.

Cu fiecare eliminare, jucătorii se adaptează și se gândesc la noi strategii care să le permită să rămână cât mai mult timp în concurs.

„Dinamica o să se schimbe în fiecare zi”, spune și Krișan.

De cealaltă parte, Bianca explică de ce se teme cel mai tare acum: „Oamenii sunt imprevizibili, de ei trebuie să-mi fie frică, nu de trasee”, potrivit cancan.ro.

Comenteaza