Scandal urias. Bianca Dragusanu il face praf pe Maruță. Ce s-a întâmplat între ei doi:„E un om pervers si…”

Scandal urias. Bianca Dragusanu il face praf pe Maruță. Ce s-a întâmplat între ei doi:„E un om pervers si…”
| Foto: ziareonline.ro

Bianca Dragusanu e nervoasă pe Cătălin Măruță dupa ce a participat la emisiunea sa de la Pro TV.

Ea a fost prezenta in platou in urma cu doar cateva zile, dar spune ca a fost dezamagita de parcursul discutiilor. Vedeta a povestit ca a discutat cu producatorii parcursul dialogului din timpul transmisiei, dar a fost cu totul altceva.

Catalin Maruta este implicat intr-un nou scandal. Bianca Dragusanu a fost invitata in urma cu doar cateva zile in cadrul emisiunii sale de la Pro TV, iar acum vedeta a marturisit ca a fost dezamagita de subiectele pe care prezentatorul le-a abordat.

Mai mult, ea spune ca a stabilit de la inceput cum ar trebui sa decurga discutia, dar nu s-a tinut de cuvant.

”Sunt dezamăgită pentru că deși stabilisem cu una dintre producătoarele emisiunii dinainte despre ce vorbim și am subliniat faptul că are reclamații și lumea care a trecut pe la el m-a sfătuit să nu mă duc pentru că e un om pervers și viclean care tinde să te pună în posturi care te defavorizează, eu am fost de bună credință și am crezut că emisiunea va avea loc conform spuselor producătoarei”, a spus Bianca Drăgușanu pentru Spynews.ro.

Bianca Dragusanu spune ca nu se va mai duce niciodata la emisiunea lui Catalin Maruta: ”Mi s-a zis că vom vorbi de evoluție, că va fi despre pozitiv, pe vibe bun și așa m-am dus, cu gândul că revăd un vechi prieten, însă m-am trezit încolțită de subiecte în care nu m-am regăsit, de întrebări tedențioase și am fost foarte dezamăgită și așadar și prin urmare nu voi mai accepta niciodată vreo invitație la acest personaj în emisiune”, potrivit ziareonline.ro

Comenteaza