Scandal monstru în lumea muzicii populare! Elena Merișoreanu dă de pământ cu Angela Rusu: „Dacă mă latră o cățea, eu nu întorc capul!”

Scandal monstru în lumea muzicii populare! Elena Merișoreanu dă de pământ cu Angela Rusu: „Dacă mă latră o cățea, eu nu întorc capul!”

Angela Rusu și-a desființat colegele de breaslă, recent, în emisiunea lui Cătălin Măruță. Printre acestea se numără și Elena Merișoreanu despre care a spus că e lipsită de talent.

Invitată la rubrica „Sosurile picante”, artista le-a catalogat, în fel și chip, pe Elena Merișoreanu, Laura Lavric, Saveta Bogdan, Lorenna și Vlăduța Lupău. Scandalul e cât casa!

Întrebată de Cătălin Măruță care sunt vedetele care nu prea au talent muzical, Angela Rusu a dat două nume, preferând să nu mănânce picant.

„Elena Merișoreanu nu are talent. Al dolea nume e Saveta Bogdan”, a răspuns artista.

Elena Merișoreanu (76 de ani), a luat foc și nu a ezitat să-i dea o replică dură cântăreței din Ardeal, pentru Click!: „Ce colegi am și eu?! Persoana la care faceți referire, nici măcar nu vreau să-i pronunț numele, căci nici nu știu dacă ne-am întâlnit de prea mute ori. Nu cred că are vreo calitate să facă vreo departajare între soliste!

Eu 35 de ani am fost angajată la marele ansamblu Rapsodia Română. Am cântat cu cei mai mari dirijori și soliști de mare renume. Nu au avut nimic de reproșat la adresa mea.”

Nu cred că aș fi putut să stau atâția ani la un mare ansamblu fără talent, am fost iubită de public și de media. Și după 60 de ani scenă lumea mă iubește. Pentru mine, soliștii, nu sunt decât cei care au piese la radio.

Nu știu dacă cea care a făcut aceste afirmații este în măsură să categorisească soliștii. Persoana respectivă a vrut un pic de scandal, nici nu pot să mă pronunț și nici nu are rost să o bag în seamă.

La noi există o vorbă din bătrâni: «când te latră o cățea, nu întorci capul, doar când te latră un dulău. Până acum, nu m-a lătrat niciun dulău!»

Să fie sănătoasă, să se bucure de costumele ei țigănești și de videoclipurile cu rochii decoltate! Noi am slujit cu sfințenie folclorul românesc. Ea nu trebuia să facă această departajare.

Îmi trimit mesaje soliștii din țară să nu-mi bat capul cu această femeie! Ea, prin Ardeal, nu e pe nici măcar un afiș!”, a mai declarat Elena Merișoreanu.

Comenteaza