Scandal MONSTRU! Andreea Bălan o face praf pe actuala iubită a fostului șot, George Burcea

Scandal MONSTRU! Andreea Bălan o face praf pe actuala iubită a fostului șot, George Burcea
| Foto: ziareonline.ro

Andreea Bălan le-a transmis Vivianei Sposub și lui George Burcea, fostul ei soț, mesaje tăioase.

Deși are o relație frumoasă cu Tiberiu Argint și își vede de viața ei, în timp ce și fostul ei soț și-a refăcut viața, Andreea Bălan pare că nu poate trece peste relația cu tatăl fetițelor sale. Ea este deranjată la culme de relația acestuia cu Viviana Sposub. Chiar dacă nu a arătat-o niciodată public, jurata de la Te cunosc de Undeva nu o are la suflet pe tânăra prezentatoare.

Andreea Bălan știe tot ce mișcă pe Instagram, iar asta s-a văzut din discuția pe care a purtat-o cu o fană, care se întâmplă să fie și admiratoarea cuplului George Burcea–Viviana Sposub. Acest lucru a înfuriat-o la culme pe artistă, care a ținut să îi atragă atenția fanei.

Femeia a lăsat comentarii de apreciere fostului soț al Andreei, dar și iubitei sale, iar Andreea a văzut asta. A rugat-o pe fană să își șteargă comentariile și i-a explicat că nu poate fi admiratoarea ei, cât timp își declară aprecierile și față de Viviana și George.

Andreea Bălan, la curent cu tot ce se întâmplă pe paginile lui George Burcea și a Vivianei Sposub
Conversația dintre Andreea Bălan și fana ei este scandaloasă, iar reproșurile pe care vedeta i le face sunt de-a dreptul șocante. În plus, jurata de la Te cunosc de Undeva a dat cărțile pe față cu privire la părerea ei despre Viviana Sposub, despre care a spus că „nu e nici prezentatoare și care nu are efectiv nicio activitate!”.

Ea și-a luat la rost fana, întrebând-o ce poate să aprecieze la Viviana, având în vedere că nu are nicio activitate. Vedeta a mai spus că nu înțelege cum fana ei poate să îi trimită mesaje de admirație atât ei, cât și fostului soț și actualei sale iubite, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza