Scandal la apartamentul Denisei Răducu! Vecinii sunt speriați din cauza unui ritual al familiei

Scandal la apartamentul Denisei Răducu!  Vecinii sunt speriați  din cauza unui ritual al familiei
| Foto: zf.ro

La aproape 4 ani de la moartea Denisei Răducu, apartamentul din București al cântăreței a rămas neschimbat. 
 

Denisa Răducu și-a petrecut ultimii ani din viață într-un apartament situat într-un complex rezidențial din sectorul 4, acolo unde familia a îngrijit-o până în ultimul moment.

Cântăreața s-a stins din viață în vara anului 2017, după ce ajunsese să cântărească 23 de kilograme, din cauza unei boli incurabile. 

După moartea Denisei, familia cântăreței a încuiat apartamentul cheia iar toate lucrurile au rămas pe locul lor, așa cum erau în vremea în care cântăreața trăia.

De altfel, nimeni n-a mai intrat aici cu excepția surorii Denisei, care mai doarme în apartament atunci când se află în București. Adelina, sora Denisei, locuiește în Spania alături de familia ei.

A existat însă și un moment tensionat între vecinii Denisei și familia cântăreței, din cauza unei bucăți negre de pânză lăsată deasupra ușii apartamentului. Vecinii au sunat la rude și le-au reproșat că nu au luat doliul de la ușă după atâta timp, potrivit wowbiz.ro.

Ei spun că acea bucată de material le aduce aminte zilnic că în bloc a murit cineva iar musafirii lor se sperie când văd doliul aborat acolo.

După câteva telefoane insistente, tatăl Denisei a venit la București și a luat doliul de la ușă.Pânza a ajuns la casa părintească din Ștefănești, acolo unde există obiceiul ca doliul de pe casă să fie păstrat pe o perioadă mult mai îndelungată, până la zeci de ani după moartea proprietarului imobilului.

Comenteaza