S-a stins din viață fratele lui Petrică Mâțu Stoian! Artistul l-a chemat la el... e vorba de BLESTEM de familie?!

S-a stins din viață fratele lui Petrică Mâțu Stoian! Artistul l-a chemat la el... e vorba de BLESTEM de familie?!

Petrică Mâţu Stoian a mai avut un frate, care s-a stins din viață acum mulți ani.

Petrică Mâțu Stoian a mai avut un frate care a murit la o vârstă fragedă. Puțină lume știe însă că în afara celor două surori care au venit la înmormântarea lui, artistul a mai avut un frate cu doi ani mai mare decât el. Regretatul interpret de muzică populară a făcut această mărturisire în cadrul unei emisiuni a lui Aurelian Preda, decedat şi el, din păcate, acum mai bine de cinci ani!

Momentul pierderii fratelui său a fost unul dureros, iar tragedia a lăsat un mare gol în sufletul cântărețului. Artistul a spus că a fost un moment dureros, iar în emisiunea „Povești de viață” de la Etno TV a făcut această mărturisire, însă nu a oferit prea multe detalii. Pe lângă cele două surori ale artistului, acesta a avut un frate mai mare decât el cu doi ani, pe nume Nicolae.

„Am avut o copilărie mai greoaie, fiind născut în zonă de munte, o zonă mai vitregită și ca relief și ca bogăție. În zona noastră nu a fost colectiv, în perioada aceea, părinții noștri cu greu își agoniseau un ban pentru a ne ține. Noi am crescut patru frați.

Acum mai am două surori, pentru că fratele meu a plecat prea devreme dintre noi. Dumnezeu să-l odihnească. Surorile mele se numesc Maria și Domnica. Fratele, care era mai mare ca mine cu doi ani, Nicolae. Noi am primit toți nume de sfinți, că așa am avut-o pe bunica noastră, bătrâna Domnica. Așa era atunci”, a dezvăluit Petrică Mâțu Stoian, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza