S-a aflat de ce a rupt-o Pepe cu Antena 1. Ce i s-a propus artistului : 'Mi s-a propus să..”

S-a aflat de ce a rupt-o Pepe cu Antena 1. Ce i s-a propus artistului : 'Mi s-a propus să..”
| Foto: voxbiz

Pepe a vorbit și despre motivul pentru care nu s-a mai întors la Antena 1.

Pepe este unul dintre artiștii consacrați din țara noastră care a reușit să își creeze o comunitate în mediul online, mai ales că susține și un podcast pe platforma Youtube. 

Ani la rând, artistul Pepe a luat parte la numeroase proiecte în televiziune, însă acum își dorește să nu se mai implice și să facă o pauză, potrivit mărturisirilor sale. Pepe este foarte implicat în proiectul propriu, și anume emisiunea sa online, „BAR online”, pe care urmăritorii o pot vedea pe Youtube. În timpul unui podcast, Pepe a mărturisit de ce nu își mai dorește, cel puțin momentan, să se implice într-un proiect din televiziune. Chiar dacă a primit mai multe propuneri, artistul nu își dorește deocamdată să semneze un alt contract.

„Nu am niciun proiect pentru mine. Mi s-a propus să mai intru în niște proiecte de televiziune, dar nu aveau nicio legătură cu cariera mea. N-are sens să consum energia, să stau 8-10 ore la o filmare, unde nu mă regăsesc cu proiectul respectiv. Îmi mănâncă foarte mult timp și nu se justifică nici financiar și mai bine fac altceva”, a declarat Pepe în cadrul podcastului realizat de Radu Țibulcă.

Pe de altă parte, artistul Pepe a primit propunere din partea Antenei 1 pentru a face parte din emisiunea ”Splash! Vedete la apă”, însă a refuzat.

„Eu am prezentat până acum Splash. M-au sunat de la Antena 1 dacă vreau să fac parte din juriu. Am întrebat care sunt datele pentru filmare și se suprapuneau cu trei concerte și două BAR online (n.r. – emisiunea online a lui Pepe)”, a spus artistul, potrivit cancan.ro.

 

Comenteaza