S-A AFLAT! Ce avere are Alex Bodi?! Omul de afaceri este putred de bogat

S-A AFLAT! Ce avere are Alex Bodi?! Omul de afaceri este putred de bogat

Alex Bodi este unul dintre cei mai controversați oameni de afaceri din România. El a devenit cunoscut după relația sa cu Bianca Drăgușanu. 

Pentru că a afișat mereu opulența în care trăiește, multă lume s-a întrebat ce avere are, de fapt, bărbatul.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a afișat mereu o imagine de om de succes, cu mașini de sute de mii de euro, călătorii cu avioane particulare, petreceri la Monte Carlo și chiar a primit jurnaliști în vila impresionantă pe care o deține, în Voluntari.

Însă, până a ajunge să fie un om de afaceri, Alex Bodi și-a câștigat primii bani din fotbal și șantier, după ce a plecat împreună cu părinții în Spania.

Conform bărbatului care s-a născut la Mediaș, într-o familie modestă, toți banii i-a investit într-un club din Spania, însă a pierdut tot după ce a intrat într-o afacere ilegală. Alex vindea aur cu acte false.

Așadar, pentru că a rămas falit, Alex Bodi a fost nevoit să o ia

de la capăt. Bineînțeles, chiar dacă a greșit, părinții i-au fost alături și pentru a-l ajuta, aceștia și-au vândut apartamentul pe care abia îl cumpăraseră în Spania și cele trei mașini ale familiei.
„Au fost momente cand nu aveam ce sa mananc. Am fost pus in multe situatii urate. Am avut o cumpana, chiar doua, ultima a fost mai dificila, desi crederam ca nu o sa se mai termine”, povestea Bodi.

După acest eșec, Alex Bodi a intrat în afaceri cu mașini. De data asta a nimerit-o și banii au început să apară.

Fostul soț Al Biancăi DRăgușanu a ajuns mâna dreaptă a unui milionar croat care deține mai multe mine de aur în Africa, al cărei sediu se află la Stuttgart, în Germania. Compania a înființat prima cripto-bancă licențiată din lume, cu sediul la Miami, cu un capital de 100 milioane de dolari.

Banca afiliată acesteia deține licența unei mine de aur în Madagascar și este evalută la 1,1 miliarde de dolari. Alex Bodi ar avea vânzări anuale de un milion de euro și pentru că firma este activă de nouă ani, vânzările totale apropiindu-se de 10 milioane de euro.

Cu toate acestea, se cunosc puține detalii despre averea exactă pe care o deține Alex Bodi și sunt doar din declarațiile acestuia pentru tabloide sau diferite posturi de televiziune.

Chiar dacă și-a extins domeniul de afaceri, Alex Bodi nu a renunțat la comerțul cu mașini. Astfel, omul de afaceri este posesorul unor modele rare.

Bărbatul deține un SUV Lamborghini Urus cu motov V8 twin-turbo de 4.0 litri, care dezvolta 650 de cai putere si 850 Nm. El ar mai deține și un Lamborghini Aventador SV, iar lista de automobile continuă cu un Ferrari Pista 488, ce are ca pret de pornire de 400.000 de euro.

Toate acestea stau pe lângă un Rolls-Royce Wraith cu motor V12, o limuzină Mercedes-Maybach S 650 cu motor V12 și un Mercedes-AMG G 63 cu V8. Acesta se deplasează adesea, în interes de afaceri, cu un avion privat care valorează 13 milioane de dolari, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza