S-a aflat adevărul! Mama lui Teo Trandafir nu a fost de acord cu adopția Maiei: „Am început să mă rog la Dumnezeu: da-mi un semn…”

S-a aflat adevărul! Mama lui Teo Trandafir nu a fost de acord cu adopția Maiei:  „Am început să mă rog la Dumnezeu: da-mi un semn…”

 Teo Trandafir este o femeie împlinită atât pe plan profesional, cât și personal. Însă, vedeta nu a fost mereu așa. 

Vedeta a mărturisit că cel mai frumos moment din viața ei a fost atunci când a adoptat-o pe fiica ei, Maia.

Teo Trandafir, despre cel mai frumos moment din viața ei: „Am primit un telefon”

Teo Trandafir este una dintre cele mai apreciate prezentatoate tv din România. La 35 de ani, vedeta a luat o decizie surprinzătoare pentru cei din jurul său. Teo a adoptat-o pe Maia, după ce mama ei i-a spus vedetei că nu are cum să o crească. Așadar, viața prezentatoarei tv s-a schimbat în totalitate, iar acum este o mamă mândră de fiica ei.

Invitată în emisiunea lui Denise Rifai, Teo a povestit despre momentul în care a decis să adopte un copil. Vedeta a mărturisit că cei din jurul ei au criticat-o pentru că a luat această decizie. „Cu câteva luni în urmă (n. red. de momentul in care Maia a devenit fiica ei), o bună prietenă pierdea copilul.

Și mi-a dat telefon de la spital, era extrem de sedată și m-a întrebat cu jumătate de glas dacă mă leg să adoptăm amândouă. N-am putut să-i spun în momentul ăla nimic. Și-am spus „Mă leg”. Am ajuns acasă și am spus „Doamne, am mințit-o”.

Cum să fac eu acum? Și am început să mă rog la Dumnezeu, exact așa cuvânt cu cuvânt ”Doamne, dacă tu crezi că eu pot să am grijă de un copil, eu care nu pot să am grijă de mine, dă-mi un semn. O să fiu cu urechile ciulite, o să înţeleg, pentru că știi că sunt suficient de subtilă încât în momentul în care îmi declini

o realitate să o prind din zbor”.Nu mi-a declinat o realitate, am primit un telefon. ”bună ziua, am în fața mea o femeie care dorește să…Vrei?”…”Da”„, a povestit Teo Trandafir .

Din acel moment, Teo Trandafir a spus că Maia este copilul ei, chiar dacă nu a născut-o ea. „După care au început nenorocirile, medicii din jurul meu, prietenii îmi spuneau că nu trebuia să fac asta pentru că trebuiau făcute analize, niște teste, că nu se știa dacă e fată sau băiat.Este copilul meu! Copilul meu urla după mine. Și într-unul din interviurile pe care Maia le-a acordat pentru Kanal D spunea așa ”Din cer eu te-am ales ca să fim împreună și să ne trăim fericirea” Ea m-a ales, eu doar am știut să spun da în momentul în care a trebuit”, a povestit Teo Trandafir

Fiica lui Teo a fost marginalizată la școală

În emisiunea sa de la Kanal D, Teo Trandafir a povestit că fiica ei a fost marginalizată la școală. Colegii săi rădeau de ea pentru că este adoptată. Vedeta a purtat discuția cu Ani Crețu și Carmen Tănase. Moderatoarea a spus că Maia, a avut parte de multe comentatii răutăcioase la școală. Cu toate astea, adolescenta a învățat cum să facă față atacurilor.

„A venit de la școală și mi-a zis: nu te juca cu Maia, că e adoptată. I-am zis, tu ești altfel de copil încât să treci peste asta”, a povestit Teo Trandafir, la Kanal D, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza