Câte clase are, de fapt, Cristina Bâtlan de la Imperiul Leilor. Vedeta nu și-a terminat studiile

Câte clase are, de fapt, Cristina Bâtlan de la Imperiul Leilor. Vedeta nu și-a terminat studiile

Cristina Bâtlan, jurată la emisiunea Imperiul Leilor de la Pro TV și femeie de afaceri de succes, nu a reușit să-și termine studiile universitare.

Cristina Bâtlan este o femeie de succes de la noi din țară, care deține o afacere profitabilă de încălțăminte și accesorii, numită Musette.

Ea este jurată la Imperiul Leilor de la Pro TV, unde mulți telespectatori au cunoscut-o pentru prima dată. Povestea ei de viață a ieșit la suprafață odată cu participarea în show-ul de business.

Puțini știu ce studii are Cristina Bâtlan și cu ce se ocupa înainte să pună bazele afacerii care i-a adus sume uriașe în cont.

A iubit dintotdeauna moda, însă a descoperit-o abia după Revoluție, cândau început să apară trendurile.

Pentru că profesia de avocat era foarte bine văzută în acele vremuri, Cristina Bâtlan s-a gândit să înceapă facultatea de Drept. Zis și făcut!

A terminat primii doi ani, însă a realizat că nu acesta este visul ei. Așa că, a făcut tot posibilul să schimbe acest lucru.

„Moda a fost pasiunea mea dintotdeauna, însă după Revoluție când trendurile au început să apară, oamenii se gândeau că cea mai importantă meserie ar fi aceea de avocat, așa că m-am gândit și eu să dau la Drept. Dar mi-a trecut repede și după primii doi ani, am abandonat și mi-am început, de fapt visul, care este și astăzi Musette”, a spus Cristina Bâtlan, pentru Playtech.ro

Cristina Bâtlan a renunțat la facultatea de Drept pe care o urma, apoi și-a îndreptat atenția spre alte școli legate de domeniul care o interesa: moda. „Eu am făcut doar doi ani de facultate, apoi am făcut design de obiect, alte școli și m-am specializat privat, deci nu m-am dus la o facultate să stau și să urmez o facultate 4 ani sau 5 ani.

Nu spun că asta e bine și nici nu recomand tinerilor să facă asta, însă timpurile erau de așa natură, încât nu aveam neapărat modele într-o economie care atunci se inventa, care se schimba.

Oamenii care predau în România la acele timpuri, erau oameni care crescuseră și trăiseră în comunism, știau prea puțin ce înseamnă capitalismul, însă astăzi lucrurile sunt complet altele. Cu siguranță ai putea să te educi singur, ai acces la foarte multă informație, lucru care era imposibil atunci. Deci școala mi-am făcut-o înaintea internetului”, a mai spus afacerista, pentru sursa citată.

Comenteaza