S-a aflat adevăratul motiv al morții lui Petrică Mîțu Stoian. Apropiații săi sunt REVOLTAȚI

S-a aflat adevăratul motiv al morții lui Petrică Mîțu Stoian. Apropiații săi sunt REVOLTAȚI

Petrică Mîțu Stoian, interpretul de muzică populară, a murit la spitalul din Reșița. Artistul s-a stins din viață la 61 de ani.

Potrivit primelor informații, după ce a ajuns în stare critică la Terapie Intensivă. Conform primelor informații, cântărețul a suferit complicații în urma unui tratament post Covid pe care l-ar fi urmat.

FANATIK a aflat în exclusivitate unde își va dormi somnul de veci îndrăgitul Petrică Mîțu Stoian. Află de aici mai multe despre cum vor fi organizate funeraliile artistului și cine se va ocupa de cele necesare. 

Petrică Mîțu Stoian lasă în urma sa o avere considerabilă, despre care poți citi mai multe aici. Acesta nu avea soție și nici copii, însă a mai discutat în trecut despre asta și afirma că ”nu e un capăt de țară” faptul că nu are urmași direcți.

Constantin Enceanu, confesiune în lacrimi după dispariția bunului său prieten
FANATIK a discutat în exclusivitate cu Constantin Enceanu, unul dintre cei mai bun prieteni pe care i-a avut Petrică Mîțu Stoian. 

”Vom rămâne cu cântecul în care a pus atât de mult suflet. Mereu când ne întâlneam, era pus pe șotii. Nu te puteai supăra pe el. Nu aveai cum să te cerți cu el”, spune Enceanu, care afirmă că regretatul artist i-a fost mai mult decât un frate. Declarațiile complete ale acestuia, dar și ale altor nume grele din lumea artistică sunt aici. 

Medicul Cosmin Librimir a discutat despre starea în care a ajuns Petrică Mîțu Stoian la spital și despre ce i-a cauzat decesul. ”Din păcate, a dus o bună parte pe picioare, ca apoi să se deprecieze rapid. Din păcate, în şocurile septice deprecierea se produce foarte rapid dacă nu se intervine medicamentos”, arată directorul medical al SJU Reșița, care a indicat că artistul lua un tratament cu anticoagulant, chiar și înainte de Covid. 

Îndrăgitul interpret de muzică populară și-ar fi prevestit moartea. Mărturie stă faptul că, în urmă cu doar câteva zile, acesta își pregătise crucea pentru mormânt. Pe de altă parte, acesta tocmai încheiase filmările la o emisiune specială de Revelion și nu dădea semne că ar fi fost ceva în neregulă, potrivit fanatik.ro.

Comenteaza