Ramona și Cazacu s-au împăcat! Asistenta TV i-a dat un ultimatum... Ce nu ar accepta niciodată în relația lor

Ramona și Cazacu s-au împăcat! Asistenta TV i-a dat un ultimatum... Ce nu ar accepta niciodată în relația lor
| Foto: cancan.ro

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au împăcat. Însă, asistenta TV a vorbit despre faptul că nu își dorește să se mute cu iubitul ei.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu formează un cuplu încă din anul 2021. Cu toate că s-a tot zvonit că ei s-ar fi despărțit, cei doi au planuri de căsătorie și își doresc să trăiască împreună până la adânci bătrâneți.

Cu toate că ei au de gând să facă pasul cel mare, cât mai curând posibil, Ramona Olaru nu își dorește să facă anumite compromisuri din dragoste. Recent, în cadrul matinalului găzduit de Dani Oțil și Răzvan Simion, blondina a dezvăluit că l-a refuzat pe iubitul ei atunci când i-a făcut propunerea de a se muta în alt oraș.

Ramona Olaru a mărturisit că iubitul ei, Cătălin Cazacu, a venit cu o propunere care nu i-a picat deloc bine. Asistenta TV a dezvăluit că motociclistul insistă să se mute în orașul lui natal, la Timișoara, însă ea nu este de acord să plece din București.

„Insistă să ne mutăm acolo, la Timișoara. Păi d-aia m-am mutat eu la București? I-am zis: ‘Niciodată în viața asta!’ I-am zis, nu vii și cu o idee să mă mut și cu mama ta? Cum ar fi? Ne ducem doar să mâncăm la mama, atât. Mama lui e aceeași zodie cu mine”, a povestit Ramona Olaru, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Recent, în cadrul unui interviu, Cătălin Cazacu a declarat că el și partenera sa plănuiesc să programeze cât mai repede nunta, mai exact, în anul 2022. De asemenea, motociclistul a mărturisit că asistenta TV este femeia lângă care își dorește să îmbătrânească.

„Nunta mea vreau să fie cât mai repede, avem planuri, am spus și voi spune tot timpul, Ramona Olaru este femeia cu care eu îmi doresc să îmbătrânesc. I-am spus și ei, așa că nu știm dacă va fi nunta mâine sau poimâine, dar e un lucru pe care ni-l dorim. Sper să fie anul acesta”, a mărturisit Cazacu, pentru click.ro.

Comenteaza