Ce relații a avut Gina Pistol, înainte de a fi cu Smiley. Vedeta a fost împreună cu mai mulți bărbați...

Ce relații a avut Gina Pistol, înainte de a fi cu Smiley. Vedeta a fost împreună cu mai mulți bărbați...

Gina Pistol a trăit câteva povești de dragoste bărbați cunoscuți în showbizul românesc, înainte de a avea o relație cu Smiley.

Gina Pistol, în vârstă de 42 de ani, a fost într-o relație amoroasă cu Codin Maticiuc, în vârstă de 44 de ani, care a început în anul 2005, pe vremea când îndrăgita prezentatoare TV era la început de drum.

Cu toate astea, cei doi au format un cuplu timp de aproximativ 9 luni, iar mai apoi au căzut de comun acord să rămână prieteni. 

„Am rămas prieten cu toate. Mai mult, sunt foarte bun prieten și cu Smiley, care este combinat acum cu Gina. Dar, păstrez legătura și cu Anna Lesko. Mi se par niște oameni extraordinari, iar senzația e reciprocă”, a declarat Codin.

De asemenea, prezentatoarea TV și-a găsit liniștea în brațele lui Alin Cocoș, însă doar pentru patru ani deoarece relația celor doi a devenit plină de probleme. Cei doi au format un cuplu la sfârșitul anului 2013, însă bărbatul a continuat să se vadă la acea vreme cu fotomodelul Raluca Arnăutu. Mai mult decât atât, aceștia obișnuiau să se certe extrem de mult înainte de a-și lua rămas bun.

„De mult timp, între Gina și Alin a intervenit o răceală. Și când erau văzuți împreună, dădeau impresia că sunt suparăți și se tot certau. Era evident că nu se mai înțeleg, mai ales că el nu dorea să se însoare și nici să stea în casă cu blondina zi de zi, ci fiecare la casa lui. Toate acestea au dus, cum era și firesc, la despărțire”, au dezvăluit apropiații cuplului după despărțirea celor doi.

Cu toate astea, Gina Pistol voia să îmbrace rochia de mireasă sau măcar să facă un copil. Însă, faptul că vedeta își dorea atât de mult să aducă pe lume un copilaș l-a făcut pe Alin să fugă de relația cu aceasta.

Totodată, printre bărbații celebri din România cu care Gina Pistol a format un cuplu se numără și fotbalistul Ciprian Marica. Acesta era foarte îndrăgostit de vedetă, însă nu își dorea să apară în spațiul public alături de ea, deoarece Gina nu avea o imagine atât de bună, înainte de a fi într-o relație cu Smiley  din cauza faptului că a pozat pentru revista Playboy.

Cu toate astea, Ciprian Marica îi trimitea bilete de avion pentru a merge să-l viziteze în Germania, acolo unde acesta avea contract, însă nu dorea ca lumea să știe că are o relație cu Gina Pistol, pentru a nu-i afecta acestuia imaginea, potrivit kfetele.ro.

 

Comenteaza