Cu câți bărbați s-a culcat, Gabriela Cristea. Dezvăluiri șocante

Cu câți bărbați s-a culcat, Gabriela Cristea. Dezvăluiri șocante

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt căsătoriți din anul 2015, însă prezentatoarea TV a avut înainte și alte relații.

 Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale unei emisiuni, unde bruneta ocupa scaunul de prezentatoare, iar Tavi făcea parte din trupa de band.

Cu toate că vedeta de televiziune și-a găsit liniștea sufletească și are o poveste de dragoste așa cum a visat, până să ajungă să-l cunoască pe actualul partener de viață, lucrurile nu au fost prea roz. Vedeta a avut mai multe relații eșuate. Câți iubiți a avut Gabriela Cristea, de-a lungul timpului.

De-a lungul timpului, Gabriela Cristea a avut opt parteneri, în total, însă, doar cu trei dintre ei s-a afișat în mod oficial. La vârsta de 18 ani, vedeta a plecat de acasă pentru a se muta împreună cu Bogdan Santea, bărbatul de care îndrăgostită la vremea respectivă. Cu toate acestea, lucrurile nu au funcționat cum trebuie, așa că au decis să pună punct relației.

Nu după mult timp, Gabriela Cristea l-a întâlnit pe Marcel Toader, cel cu care a avut o căsnicie de cinci ani. Mariajul lor a fost unul cu suișuri și coborâșuri, care s-a terminat cu un scandal de zile mari. Pe atunci, prezentatoarea TV l-a acuzat că nu se ocupa de casă, că era violent, ba chiar a susținut că a fost înșelată.

După divorțul de Marcel Toader, Gabriela Cristea l-a cunoscut pe Tavi Clonda, cel care i-a devenit soț.  De aproximativ opt ani, cei doi au una dintre cele mai îndrăgite relații din showbizul românesc, potrivit cancan.ro.

 

 

Comenteaza