Cine este Daniel, tatăl copilului Danielei Crudu. Fosta asistentă TV este în al nouălea cer: „E potrivit pentru mine”

Cine este Daniel, tatăl copilului Danielei Crudu. Fosta asistentă TV este în al nouălea cer: „E potrivit pentru mine”

Daniela Crudu este însărcinată pentru prima dată. Vedeta TV este foarte îndrăgostită de partenerul ei de viață.

În cursul zilei de ieri, frumoasa brunetă și-a uimit urmăritorii, cu vestea neașteptată, cum că este însărcinată. Vedeta s-a asigurat că va face marele anunț într-un mod inedit, pe rețelele de socializare.

Daniela a postat un videoclip în care urca în mașină, fiind vizibilă burtica de gravidă, mai ales că fosta asistentă TV purta haine mulate. La scurt timp, mesajele cu urări nu au încetat să apară, iar diverse vedete din lumea mondenă au felicitat-o pe Daniela. Vedeta se află în primul trimestru de sarcină și încă nu știe dacă va fi mamă de baiat sau de fată. 

„Săptămâna viitoare fac trei luni de sarcină. Încă nu am aflat sexul copilului.”, a declarat Daniela. 

De ceva timp, fosta asistentă TV s-a mutat în Suedia, alături de partenerul ei de viață. Deși formează un cuplu de mai bine de doi ani, bruneta a ținut relația ascunsă de lumina reflectoarelor. Cei doi nu apar în nicio poză împreună, însă vedeta afirmă că este extrem de fericită și împlinită alături de Daniel, cel cu care bruneta a făcut un copil. Bărbatul are 27 de ani, fiind mai mic decât Daniela cu 6 ani.

În ultima perioadă, fosta asistentă TV s-a retras din atenția publicului și a ales să ducă o viață mai privată. De aceea, chiar dacă înainte se afla cine i-a furat inima Danielei, în prezent, a ținut toată povestea de dragoste ascunsă. Vedeta a povestit că partenerul ei de viață este o persoană liniștită și rezervată, care îi aduce și ei fericirea. Cei doi își doreau să întemeieze o familie împreună, bruneta afirmând în urmă cu ceva timp, că vrea un copil. De asemenea, Daniela este mulțumită de faptul că Daniel nu are o problemă cu modalitatea prin care ea își câștigă banii.

„Cu dragostea stau foarte bine. Am un iubit, e român, e un tip mai discret. E un băiat care e cuminte, e potrivit pentru mine, e liniștit. Mă face pe mine fericită, iar asta e cel mai important. Și o face de un an de zile deja. Nu e gelos că fac OnlyFans, a înțeles că e un business, e deschis la minte și a înțeles că nu se întâmplă ceva, că e totul online. Sper la un copil, sincer, da, lucrăm deja. De ce nu? Sunt fericită, iar asta e cel mai important. Supărări am avut destule, e și timpul meu”, a mărturisit bruneta, potrivit kfetele.ro.

Comenteaza