Probleme în paradis? Doina Teodoru pleacă în vacanță fără Cătălin Scărlătescu. Cum a reacționat bucătarul

Probleme în paradis? Doina Teodoru pleacă în vacanță fără Cătălin Scărlătescu. Cum a reacționat bucătarul
| Foto: wowbiz.ro

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au trecut prin momente mai dificile după ce s-au întors din America Express.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape 2 ani. Cei doi amorezi s-au cunoscut pe litoral, mai precis în Vama Veche, și încă de atunci și-au dat seama că au o conexiune puternică. După mai multe întâlniri, cei doi au decis, însă, să-și acorde o șansă și să înceapă o relație.

Totuși, în cadrul podcast-ului lui Mihai Morar, cunoscutul bucătar a făcut o serie de declarații despre relația pe care o are cu actrița, spunând că apreciază enorm libertatea pe care și-o acordă unul altuia. Așa s-a întâmplat și recent, căci Doina a decis să plece într-o vacanță doar cu prietenele sale, iar iubitul ei nu a avut niciun fel de problemă privind acest lucru, fiind de acord în totalitate cu plecarea partenerei sale.

„Are ea ceva. Pur și simplu e întreagă la cap, tot creierul e acolo. Suntem noi așa, avem o conexiune, atâta tot. E foarte sinceră, nu exagerează niciodată și îmi dă libertatea mea de care am nevoie și eu la fel.

Trebuie să îi lași libertate omului. Recent a fost cu fetele în vacanță. Neapărat au nevoie de 4-5 ieșiri de-astea pe an”,  a spus Scărlătescu, în cadrul podcast-ului lui Mihai Morar, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza