Cătălin Scărlătescu, în stare gravă la spital! Ce s-a întâmplat cu fostul jurat de la Chefi la Cuține

Cătălin Scărlătescu, în stare gravă la spital! Ce s-a întâmplat cu fostul jurat de la Chefi la Cuține
| Foto: wowbiz

Cătălin Scărlătescu și-a îngrijorat fanii, după ce s-a fotografiat pe rețelele de socializare, bandajat și la perfuzii.

Cătălin Scărlătescu s-a făcut remarcat odată cu lansarea în televiziune, atunci când a și început să aibă o mulțime de fani, pe care îi ține mereu la curent cu ce se întâmplă în viața sa profesională, dar și personală.

Chef-ul este foarte activ în mediul online, astfel că și fanii lui sunt mulți la număr, dar acum sunt și foarte îngrijorați.

De fapt, unii nu știu ce se întâmplă cu celebrul bucătar, în timp ce alții fac haz de necaz pe seama celor făcute publice de Cătălin Scărlătescu, care nu a uitat să se ”înarmeze” cu o doză de ironie.

Concret, în urmă cu foarte puțin timp, iubitul Doinei Teodoru a publicat pe Instagram o imagine în care apare pe patul de spital.

Ba mai mult decât atât, vedeta are și un ochi bandajat, dar și o branulă în mână, semn că se confruntă cu ceva foarte serios.

Însă, nu a dorit să spună public care ăi este problema, ci mai degrabă să facă haz de necaz. În stilul caracteristic, bucătarul a spus că a ajuns în această situație din cauza unor musafiri.

”Am avut oaspeți. Să vedeți cum arată ei”, a scris, în mod ironic, cel mai probabil, Cătălin Scărlătescu, pe Instagram.

La vederea imaginii, internauții s-au activat imediat. Unii au dus mai departe ironia pornită de celebrul chef, în timp ce alții i-au urat numai de bine, pentru a se reface cât mai repede.

„E ,,blestemele, că ați părăsit ca lașii emisiunea, urmează și la Bontea, și la Florin”, „Sper că nu ai fost la pescuit cu Bontea, deoarece el nu prea se pricepe la lansat undița. Multa sănătate!”, „Sper că ești bine”, ”Eu cred că este o glumiță”, ”Însănătoșire grabnică”, ”Aveți grijă ce musafiri primiți”, ”Dumnezeu să te binecuvânteze”, au fost câteva dintre comentariile lăsate la postarea lui Cătălin Scărlătescu, pe Instagram, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza