Prima declarație a mulatrei Laurette, după ce a fost desfigurată într-un hotel. Cine a agresat-o

Prima declarație a mulatrei Laurette, după ce a fost desfigurată într-un hotel. Cine a agresat-o
| Foto: fanatik.ro.

Laurette Attindehou vorbește în premieră despre episodul violent în care a fost implicată, într-un hotel din capitală.

Mulatra Laurette Attindehou este protagonista unui nou scandal, după ce a ajuns la Poliție, plină de vânătăi, în urma unui conflict care a avut loc într-un hotel din București. Potrivit primelor informații, incidentul a avut loc marți seară, în camera unul hotel din Centrul Vechi, acolo unde mulatra se afla împreună cu un bărbat.

Angajații hotelului au auzit scandal și urlete și au sunat la 112, iar polițiștii ajunși la fața locului au constatat că Laurette Attindehou și un bărbat erau protagoniștii scenelor violente și i-au condus la secție, pentru declarații.

“Sunt bine acum. Nu pot să comentez mai mult, momentan. Nu am depus încă plângere, astăzi mă întâlnesc cu avocatul și vom decide. “, a declarat Laurette, potrivit fanatik.ro.

”La data de 9 martie a.c. prin apel 112, o femeie a sesizat faptul că a auzit strigăte dintr-un imobil din sectorul 3, din zona Centrului Vechi. La adresă s-a deplasat un echipaj de poliție, care a identificat două persoane, un bărbat și o femeie, care s-ar fi agresat reciproc, pe fondul unor neînțelegeri. Persoanele au fost conduse la subunitatea de poliție pentru audieri. Cercetările sunt continuate, din oficiu, de Serviciul Poliției Centrul Vechi, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, au transmis oamenii legii, în comunicat.

Comenteaza