Laurette își mărește tarifurile! Cât costă o oră în compania ”modelului de ciocolată”

Laurette își mărește tarifurile! Cât costă o oră în compania ”modelului de ciocolată”
| Foto: fanatik.ro

Laurette și-a deschis de curând un salon de masaj și l-a numit ”Regina africană”. Acolo vedeta își ”închiriază” serviciile cu ora. 

Laurette, ”modelul de ciocolată” care, de-a lungul timpului, a făcut furori în showbiz-ul românesc cu formele pe care le are, a decis să se reprofileze. 

Fără să stea pe gânduri, a hotărât că i s-ar potrivi un salon de masaj în care să poată să își răsfețe și ea clienții.

”Dacă te simți obosit după o zi lungă te invit să descoperi aromele Africii, ritualurile și parfumul îndepărtat, aici, aproape de tine, tehnici și uleiuri esențiale africane, să-ți redea echilibrul interior”, este una dintre postările făcute de Laurette, pentru a anunța deschiderea salonului pe care îl deține.

Mai mult decât atât, Laurette se implică activ în relaxarea clienților amatori de esențe ale Africii. E adevărat, tratamentul ei este și cel mai scump de la salon, o oră în compania frumoasei Laurette fiind de două ori mai costisitoare decât cea în compania angajaților de la salon.

Mai exact, sub titulatura ”Masajul Reginei Africane”, Laurette cere nu mai puțin de 400 de lei pentru 45 de minute sau 450 de lei pentru 50 de minute.

”Masaj executat chiar de regina Africii, Laurette. Un masaj unic cu lumânări și mirosuri africane”, este explicația prețului cerut de Laurette, pentru prestațiile personale din salonul ei de masaj.

E adevărat, Laurette precizează, explicit, că masajul pe care îl face are scop terapeutic și oferă doar servicii în această direcție, masajul de orice altă natură nefiind printre opțiunile pe care le pune la dispoziție în cadrul afacerii pe care a deschis-o de curând.

Totuși, Laurette nu a precizat dacă are cursurile necesare pentru a presta masaj de tip terapeutic – existând cursuri de specialitate și diplome emise de autorități în acest sens – sau o face având un talent nativ în această direcție.

De-a lungul timpului, Laurette a tot fost implicată în diverse afaceri, chiar dacă, până acum, succesul s-a lăsat așteptat. Astfel, cu ceva timp în urmă avea un salon de înfrumusețare pe care susținea că l-ar fi vândut după ceva vreme.

Apoi, frumoasa mulatră a intrat în afaceri cu haine, ea devenind designer, succesul ei fiind, și de această dată, îndoielnic. Și în perioada căsătoriei cu Ciprian Nistor, Laurette părea să fie implicată în afacerile acestuia, dar, după divorț, a renunțat la a conduce business-ul bărbatului aflat la închisoare pentru evaziune fiscală, potrivit fanatik.ro.

 

Comenteaza