Monica Gabor, văzută plângând, desculță prin hotel...Ce i-a făcut Irinel Columbeanu?! S-A AFLAT

Monica Gabor, văzută plângând, desculță prin hotel...Ce i-a făcut Irinel Columbeanu?! S-A AFLAT

Irinel Columbeanu a rănit-o grav pe Monica Gabor, imediat după nuntă. Șatena a fost văzută plângând și fugind desculță prin hotel.
 

Irinel Columbeanu se pregătește să lanseze a doua carte din trilogia la care lucrează, ”Apofenia”. Miercuri, atunci când are loc lansarea, cititorii vor găsi în paginile cărții, pe lângă multe altele, și picanterii legate de singura căsnicie pe care a avut-o, cea cu Monica Gabor.

Printre multe alte destăinuiri ținute secrete până acum, Irinel Columbeanu povestește despre cearta Monicăi cu șoferul său, despre cearta cu soția avută în fața lui Traian Băsescu, președinte la vremea aceea, despre prima vacanță în Dubai, botezul fiicei lor este amintit și el, momentul întâlnirii cu părinții, dar și despre prima ceartă în calitate de soț și soție, avută la doar trei zile de la grandioasa nuntă de la Izvorani.

Pe 22 iulie 2006 avea loc în showbiz-ul românesc ” nunta secolului”, așa cum a fost numită la acea vreme. Monica Gabor și Irinel Columbeanu își uneau destinele, însă doar pentru cinci ani.

Atunci ea avea doar 18 ani, el era cu 30 de ani mai în vârstă, însă nimic nu a stat în calea fericirii lor. Sute de invitați au petrecut alături de ei, fericirea atingând cote maxime, atunci când, la miezul nopții, șatena a anunțat că este însărcinată.

Însă, după luxul, opulența și fericirea din ziua nunți, pentru proaspeții miri a urmat primul moment de cumpănă din relație. Monica și Iri au avut prima ceartă în calitate de soț și soție, la doar trei zile de când își juraseră iubire veșnică.

În cartea pe care urmează să o lanseze, Irinel Columbeanu povestește cum, din cauza viciilor pe care le avea la vremea respectivă, și-a făcut soția însărcinată să plângă, în văzul lumii.

După o zi de plajă, Monica Gabor, supărată că proaspătul și bogatul ei soț nu poate sta departe de alcool și tutun, după un schimb de replici dur, ce a avut loc în restaurantul unui hotel de la malul mării, în care ea se declara nemulțumită de viciile lui, iar el punea căsnicia lor la îndoială, șatena s-a ridicat de la masă plângând și a fugit de lângă tatăl copilului ei, desculță.

„Era vară și el era pe litoral cu tânăra și proaspăta lui soție, cu care intră în apa mării la apus, imediat ce ajunseseră în fața dinspre mare a hotelului. Ieșiră din apă ținându-se de mână, scăldați în lumina roșiatică a apusului care le lumina dinspre spatele hotelului fețele radiind de fericire.  Peste zgomotul valurilor, pentru ei cânta divin o muzică neauzită de toți ceilalți.

Cu părul încă ud se întoarseră tot de mână pe plajă spre hotel, dar se opriră pe terasă la un drink înainte de un scurt somn și înainte de masa de seară – în stațiune erau și nașii, Matei și Monica și deja își dăduseră întâlnire cu ei direct la un restaurant din imediata apropiere a hotelului. Luară loc la o masă, unul lângă celălalt, ea luă o apă plată și el un gin tonic, oricum urmau să meargă pe jos până la restaurant. Ili aprinse și un trabuc cu muștiuc de lemn și aromă de cireșe. După ce au terminat primul pahar, Ili își mai comandă un gin tonic. Sigur, acum iar o să începi ca de obicei, mai bei ceva, mai tragic un fum, iar mai bei, iar mai fumezi, și tot așa, auzi Ili din senin comentariul acrit al Monicăi, așezată în stânga lui.

Replica îi scăpă singură de pe buze. Păi, Monica, dacă doar după trei zile de la căsătorie ajungem să vrobim așa, ce sens mai are, oare, să o continuăm? Monica, deja cu lacrimile-n ochi, se ridică brusc de la masă și, aproape dând scaunul pe spate, o zbughi undeva, în spate, spre ieșirea de pe terasa restaurantului și intrarea în hotel, probabil. Ili rămase la masă, nici nu știa cum să reacționeze. Oamenii de pe la alte mese bineînțeles că se întorseseră spre masa lor și rămăseseră în continuare așa, parcă așteptând să vadă ce mai urmează. Când se uită în jos, observă că Monica, plecând atât de repede de la masă, își lăsase sub ea papucii”, relatează Irinel Columbeanu în noua sa carte, conform Playtech.ro.

Comenteaza