Poze exclusive! Cum arată băiatul lui Liviu Vârciu pe care îl ține ascuns de ochii lumii

Poze exclusive! Cum arată băiatul lui Liviu Vârciu pe care îl ține ascuns de ochii lumii

Prezentatorul este secretos în privința imaginilor cu fiul său, abia de curând a început să posteze câteva fotografii și cu cel mic.

Cântărețul a distribuit câteva imagini emoționante alături de cei dragi, în postări fiind și unicul său băiat, un copil foarte așteptat de artist în condițiile în care mai are două fete, Carmina și Anastasia.

Micuțul în vârstă de un an apare cu spatele, însă se poate observa că are trăsături ca ale mamei sale. Băiețelul lui Liviu Vârciu seamănă atât cu el, cât și cu partenera sa de viață.

„Pianist clar”, este unul dintre mesajele care însoțește imaginea în care apare fiul lui Liviu Vârciu alături de mama sa în care se poate vedea destul de clar că deja merge în picioare.

Într-o altă postare micuțul apare alături de sora sa mai mare, Anastasia, care scrie pe un caiet în timp ce micuțul este foarte atent la activitatea pe care o are copila.

Anda Călin a mărturisit că trăsăturile fiului său înclină mai mult despre vedetă, însă lucrurile se pot schimba radical de la o lună la alta.

Cât despre numele pe care-l poartă unicul băiat al lui Liviu Vârciu, frumoasa brunetă a dezvăluit că iubitul ei a ales primul prenume, și anume Liviu.

Cel de-al doilea prenume a fost ales de soția prezentatorului TV, băiețelul numindu-se și Matei, însă nu se știe cum este strigat cel mic în momentul de față, potrivit fanatik.ro.

Comenteaza