Pepe va fi tată pentru a treia oară! Artistul a dezvăluit sexul bebelușului

Pepe va fi tată pentru a treia oară! Artistul a dezvăluit sexul bebelușului

Pepe va deveni tătic pentru a treia oară. Bărbatul și noua sa iubită așteaptă un nou membru al familiei.

Recent, în cadrul unui concert pe care l-a susținut, Pepe le-a făcut o mărturisire de zile mari spectatorilor prezenți la eveniment. Cântărețul le-a declarat că va deveni tătic pentru a treia oară, asta pentru că actuala sa parteneră de viață, Yasmine Ody, este însărcinată.

Mai mult decât atât, după ce cunoscutul artist a împărtășit fericita veste cu fanii săi care au venit să-l vadă la concertul ce a avut loc recent, acesta le-a dezvăluit spectatorilor chiar și sexul bebelușului. Așadar, Pepe va deveni tătic de fetiță sau de băiețel, pentru a treia oară?!

Fericire mare în familia lui Pepe! Cu câteva luni în urmă, celebrul artist a aflat că actuala sa iubită, Yasmine Ody, îl va face tătic pentru a treia oară, însă cântărețul a ținut totul în mare secret până acum, iar recent, în cadrul unui concert pe care l-a susținut, vedeta a făcut publică fericita veste, potrivit Spynews.ro.

De precizat este că, artistul mai are două fetițe din primul mariaj, acela cu Raluca Pastramă, pe Rosa de cinci ani, dar și pe Maria în vârstă de opt ani. Așadar, potrivit sursei citate anterior, Pepe a dezvăluit și sexul bebelușului care urmează să se nască în doar câteva luni, așa că acesta va deveni tătic de băiat.

Concret, Yasmine Ody este însărcinată în șapte luni, tânăra fiind la prima sarcină, iar în doar două luni, cei doi viitori părinți își vor strânge bebelușul la piept.

În cadrul concertului susținut recent de artist, Pepe a ținut să dezvăluie această fericită veste, așa că le-a spus totul spectatorilor prezenți la eveniment, făcând primele declarații despre sarcina iubitei lui. Astfel, cântărețul a precizat că este extrem de fericit și este bucuros să împartășească această veste cu fanii lui, precizând că va fi tătic și va avea un băiețel.

”Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea personală, sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare(...) Voi fi tătic și voi avea un băiețel”, a spus Pepe pe scenă, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza