Pepe a răbufnit după 10 ani de la divorț! Ce detalii a dezvăluit despre Oana Zăvoranu: „Pai uite filmare cum au băgat-o în…”

Pepe a răbufnit după 10 ani de la divorț! Ce detalii a dezvăluit despre Oana Zăvoranu: „Pai uite filmare cum au băgat-o în…”
| Foto: ziareonline.ro

Pepe a vorbit iarăși despre divorțul de Oana Zăvoranu cadrul podcastului Bar Online, unde a făcut o serie de dezvăluiri despre viața sa.

Artistul a fost invitat în Acesta a povestit că cel mai mare regret al său din relația cu Oana Zăvoranu îl reprezintă lucrurile personale pe care aceasta i le-a luat. Se pare că actrița a plecat cu tot ce era în casă atunci când cei doi și-au spus adio.

Pepe a făcut o serie de dezvăluiri în cadrul unui podcast la care a fost invitat. Acesta a povestit mai multe episoade din viața sa, printre care și cel în care apare Oana Zăvoranu. Artistul a spus care este cel mai mare regret al său, peste care nu a trecut nici în ziua de astăzi. Se pare că frumoasa brunetă i-ar fi luat foarte multe lucruri personale din casă în momentul în care cei doi și-au spus adio.

Oana Zăvoranu a plecat cu mai multe lucruri din casa lui Pepe la momentul despărțirii. Acest lucru i-a lăsat artistului un gust amar. El a tot încercat să depășească momentul, însă nimic nu a funcționat. Acum, el a făcut primele dezvăluiri referitoare la acea perioadă.

Pepe a povestit faptul că a rămas fără multe lucruri personale după ce a divorțat de Oana Zăvoranu. Artistul susține că bruneta i-ar fi luat mai multe obiecte cu valoare sentimentală și că are și dovezi în acest sens. De exemplu, a povestit că a existat un televizor pe care artistul l-ar fi primit de la mama sa, și o brățară cu valoare sentimentală.

„Vii, imi iei totul din casa, din proprietatea mea si nu se intampla nimic. Am facut plangere: televizorul ala e de la mama, a disparut, uite actele lui. Ai filmare cand l-au luat. Mobila asta e cumparata de mine, pentru ca era casa si era sediu de firma, uite facturile. Unde e mobila? Nu stiu. Pai uite filmare cum au bagat-o in masina cu numarul cutare. Nimic! S-a clasat, s-a inchis dosarul. Si pe ce ne legam? Nu ai masca, amenda! Daca ma prinzi cu radarul, nu ajunge permisul la Udristei si eu sunt in ziar, ma dai exemplu’, a spus el, potrivit ziareonline.ro.

 

Comenteaza