Pe cine ar fi lăsat Alex Velea GRAVIDĂ. Nu e vorba de Antonia!! Mare scandal în Showbiz...

Pe cine ar fi lăsat Alex Velea GRAVIDĂ. Nu e vorba de Antonia!! Mare scandal în Showbiz...

Alex Velea a fost acuzat de către o tânără că ar fi lăsat-o însărcinată.

La vremea respectivă, Cătălin Măruță a fost unul dintre prezentatorii care i-a dat dreptul la replică. Ce a declarat Alex Velea despre incidentul de la vremea respectivă.

Alex Velea este unul dintre artiștii foarte apreciați din showbizzul românesc. După cum era de așteptat, el nu a scăpat de scandaluri mediatice de-a lungul anilor.

Unul dintre ele îi aduceau artistului acuzații destul de grave. El a fost acuzat că a a lăsat însărcinată o tânără. Invitat la podcastul lui Radu Țibulcă, Alex Velea a explicat ce s-a întâmplat atunci, dar și cine i-a luat apărarea.

Alex Velea a fost acuzat de către o tânără că ar fi lăsat-o însărcinată. La vremea respectivă, subiectul ocupa prima pagină a ziarelor, dar și emisiunile TV. În urmă cu câțiva ani, o tânără apărea la posturile de televiziune și spunea că Alex Velea ar fi lăsat-o însărcinată.

El a spus că cei doi prezentatori, Cabral și Cătălin Măruță, au fost singurii care i-au luat apărarea și i-au dat dreptul la replică.

‘’Am mai avut episoade mediatice nasoale. Primul a fost că am lăsat o fată însărcinată și tot o primeau pe la emisiuni. Cabral știa că urmează să prezinte știrea asta. El a avut amabilitatea și probabil sentimentul ăsta de frăție, de tovărășie, iar el m-a sunat și mi-a zis: „N-am cum să nu prezint, pentru că asta îmi e rolul. Vrei să zici ceva?'. Mi-a dat dreptul la replică, mi-a dat posibilitatea să mă apăr. I-am zis că nu vreau să apar, nu vreau să zic nimic, că nici nu știu ce să zic’’, a declarat el pe YouTube.

„Mi s-a părut la început o glumă, apoi am văzut că tot o chemau pe fată la diverse emisiuni. Acolo mi s-a părut că Măruță mi-a ținut partea și am fost mândru că eu l-am considerat mult timp prietenul meu, și acolo mi s-a părut că a știut să pună de așa manieră întrebările încât să o facă pe fată să recunoască, de fapt, că totul era o minciună. Până la urmă m-a sunat mama respectivei. Avea niște probleme fata… sus, la mansardă. Am mers la notar, în fine'’, a declarat el, potrivit spynews.ro.

Comenteaza