Zodia care se îndrăgostește nebunește în 2024. Previziuni complete ale astrologului Cristina Demetrescu

Zodia care se îndrăgostește nebunește în 2024. Previziuni complete ale astrologului Cristina Demetrescu
| Foto: ciao.ro

Horoscopul astrologului Cristina Demetrescu aduce vești bune pe plan personal pentru un nativ din zodiac.

Nativii zodiei Scorpion sunt cei care se pot îndrăgosti, iar această situaţie ar putea să dureze mai mult decât ar fi crezut. În rest, anul 2024 se arată a fi destul de profitabil pentru ei, în special din a doua parte.

„Scorpionii sunt în 2024 într-un an mai emoţional, mai degrabă sunt interesaţi de introspecţie. Dacă apucă să se supere sau să se bucure ori să se îndrăgostească, s-ar putea să o tot ţină aşa, într-o astfel de stare. Patrimoniul lor se schimbă, astfel că dacă se duc către un nou obiectiv profesional, e posibil să schimbe casa, locul, oraşul, ţara. Un an profitabil pentru Scorpioni, după 26 mai”, spune Cristina Demetrescu.

Pentru nativii din zodia Săgetător pe de altă parte, astrologul anunță un an al lecțiilor. Cei născuți sub acest semn zodiacal trebuie să pună la punct mai multe aspecte din viața lor.

În rest, pe plan personal și emoțional ar putea să își găsească marea dragoste.

„Pentru Săgetători, este un an în care trebuie să-şi pună la punct partea de comunicare, de scris, de vorbit, să apeleze la calităţile lor didactice şi autodidactice. Pentru ei, va fi un an îndreptat mai mult către interior, către familie, părinţi, casă. Multă muncă acasă, se orientează către zona gospodăriei. De asemenea, un an foarte bun sentimental pentru Săgetători, cei care vor să îşi găsească dragostea, să facă copii, dar şi pentru cei care vor să creeze”, mai spune astrologul, potrivit ciao.ro.

Comenteaza