Oana Zăvoranu, declarații bombă despre Pepe, la 12 ani de la divorț: „L-am iubit foarte mult” 

Oana Zăvoranu, declarații bombă despre Pepe, la 12 ani de la divorț: „L-am iubit foarte mult” 

Oana Zăvoranu a vorbit public despre subiectul fostei sale relații cu Pepe, alături de care și-a petrecut un deceniu.
 

Cei doi au avut un parcurs tumultuos, în care s-au opus cu vehemență opiniilor familiilor din ambele părți, care susțineau că nu îi vor împreună.

La fel de vehemenți au fost și ei în deciziile pe care le-au lut la momentul respectiv, când au hotărât să se căsătorească și să își trăiască viața în ciuda gurilor rele.

După mai mulți ani în care s-au iubit nebunește, Oana Zăvoranu a decis să pună capăt relației lor, acesta reprezentând momentul care avea să declanșeze în România un scandal de proporții pe toate canalele de televiziune. 

Chiar dacă a trecut mult timp de atunci, oamenii încă găsesc un subiect de discuție relația dintre Oana și Pepe, neezitând să o întrebe chiar pe vedetă dacă mai are sentimente pentru artist sau dacă nu cumva îi simte dorul. 

Pentru că a primit o mulțime de întrebări legate de acest subiect de-a lungul timpului, chiar și în prezent, Oana Zăvoranu a decis să lămurească odată pentru totdeauna cum stau lucrurile, potrivit wowbiz.ro.

„L-am iubit foarte mult, atât cât l-am iubit, eu n-am să fiu nesimțită ca el să spun că a fost cea mai mare greșeală a vieții mele. El poate să spună, pentru că el, săracul, nu este fericit.

A fost frumos cât a fost, dar s-a terminat, și din momentul în care s-a terminat și știți că s-a terminat pentru că nu l-am mai iubit, este mai mult decât aberant, stresant și inoportun să mă mai întrebați dacă îl iubesc pe Pepe.(...)

Nu îl mai iubesc pe Pepe, nu mi-este dor de el, nu mă interesează ce face, îi doresc fericire, tot binele din lume. Am reușit să vă elucidez acest aspect care vă întunecă și nu vă lăsa să dormiți?(...) Eu am spus ce am avut de spus, vă blochez, pentru că mi se pare aberant.

Omul are o familie, să-i trăiască, un copil sau mai mulți copii, e caz închis. Putem în această seară să închidem pentru totdeauna acest subiect?”, a declarat Oana Zăvoranu, în timpul unui live pe rețelele de socializare.

Comenteaza