Oana Zăvoranu continuă războiul cu Pepe: „O încurajez din suflet pe Raluca să se p**e pe el”

Oana Zăvoranu continuă războiul cu Pepe: „O încurajez din suflet pe Raluca să se p**e pe el”

Oana Zăvoranu a început să-l acuze pe fostul ei soț, Pepe, pentru că s-a afișat cu noile sale cuceriri. Ea spune că el trăiește mai mult pentru cei din exterior. 

Vestea că Raluca Pastramă și-ar fi refăcut viața după divorțul de Pepe nu a trecut nevăzută. Fosta soție a artistului a postat o poză în care se sărută cu un bărbat misterios.

Cu toate că, la scurt timp, Raluca a șters postarea, aceasta a fost preluată de toate publicațiile din România. Acest gest vine după ce Pepe și-a asumat relația cu Yasmina.

„Zici că ea ar trebui să stea toată viața sub tutela lui”
Situația creată nu a lăsat-o indiferentă pe prima soție a latino-lover-ului, Oana Zăvoranu.

Deși în trecut a criticat-o pe Raluca, acum, Oana este de partea femeii care i-a oferit lui Pepe două fete: ”Mă bucur că a postat această poză și sunt convinsă că are și ea pe cineva! Și e îndreptățită să posteze și ea că are pe unul. Că doar nu s-o pocăi! Dar, ca de obicei, macho-manul trebuie să fie mai cu moț! Eu o încurajez pe Raluca din tot sufletul să se p**e pe el (n.r. pe Pepe).

Și să nu mai pice la intimidări și faze d-astea de-ale lui! Zici că ea ar trebui să stea toată viața sub tutela lui. El va trebui să accepte că și ea trebuie să își trăiască viața așa cum e normal! Doar nu o să stea să fie mama «la» copii până îi ajung f***ii la genunchi, la 85 de ani.

Iar el să se încurce cu 850 de baragladine. Raluca să fie mama «la» copii, dar să fie și femeie sau nevastă sau ce dorește ea în viitor! «Bichonul» nu e în măsură să facă reguli!”

„«Bichonul» e făcut din minciună de la A la Z!”
Oana Zăvoranu continuă tirada la adresa fostului său soț, Pepe, pe care îl acuză de lipsă de bărbăție. Actrița consideră că e anormal pentru un bărbat să se plângă de faptul că a fost înșelat de parteneră: ”Latino loverul sau macho-manul sau ce se mai dă el trebuie să înțeleagă faptul că un bărbat șmecher nu merge niciodată să spună că l-a înșelat nevasta! Nici prima, nici a doua! Din start, statutul de macho-man s-a dus! Este greu și ca femeie să accepți că ai fost înșelată de bărbat!

Darămite ca barbat care se consideră macho-man! Oricum, el e doar un show-off. Nu cred nimic din ce arată el! Ăsta (n.r. Pepe) e făcut numai din minciună! «Bichonul» e făcut din minciună de la A la Z! Cu tot ce spune, tot ce face și tot ce pretinde! El a ieșit de două ori  și a spus că a fost înșelat de nevastă.

Face circ precum un papagal! Mai bine să stea acasă și să ia notițe de la bărbații șmecheri! În viață se mai întâmplă să te înșele bărbatul sau nevasta, suntem oameni! Dar trebuie să faci în așa fel încât să nu te știe tot satul!

Și în niciun caz nu te duci la televizor să te lamentezi, după care să spui tot tu că ești șmecher. Îmi spune lumea că el s-a mutat deja cu aia! Vrea și copii! Despre ce vorbim? Penibil, mă! Ăsta ar trebui să-și trăiască viața pentru el, nu pentru presă și restul din jur!”, a dezvăluit Oana Zăvoranu pentru CANCAN.RO.

 

Comenteaza