O nouă tragedie zguduie lumea muzicală!!! Au murit unul după altul în acelaşi spital cu Petrică Mîţu Stoian

O nouă tragedie zguduie lumea muzicală!!! Au murit unul după altul în acelaşi spital cu Petrică Mîţu Stoian
| Foto: ziareonline.ro

Valeria Arnăutu a trecut prin clipe de groază după ce i-a pierdut pe ambii părinți la o distanță de două săptămâni.

Valeria Arnăutu a trăit un adevărat coșmar. Tatăl ei a murit primul, chiar în același spial unde și-a pierdut viața și Petrică Mîțu Stoian, iar după doar 12 zile a murit și mama ei.

Valeria Arnăutu a trăit un adevărat coșmar după ce ambii părinți i-au murit în mai puțin de două săptămâni. Artista și-a pierdut tatăl în același spital cu Mîțu Stoian și a avut vise premonitorii înainte de tragedie!

Aceasta a mărturisit că înainte de cumplita tragedie a avut vise premonitorii. Tatăl artistei avea 84 de ani și se simțea foarte bine înainte ca boala să îl răpună într-un pat de spital. Bărbatul s-a stins din viață tot în spitalul din Reșița în care și Petrică Mîțu Stoian și-a găsit sfârșitul.

”Evenimentele din ultima vreme m-au facut sa reevaluez, viata, valorile… tot! Sentimentele nu se pot scrie in cuvinte, mi-a fost enorm de greu cand a plecat tatal meu, mai ales ca nu ne asteptam. A facut o forma usoara de covid, a fost la doctor, l-au trimis acasa sa se trateze, el era foarte atent, manca sanatos, si dupa ce s-a dus acasa cu tratamentul aferent, a doua zi a facut accident vascular cerebral. Cand am aflat si de bietul Petre, cumva s-a reeditat durerea gandindu-ma la acelasi loc.

Cam in 12 zile s-a stins si mama. Ea a fost suferinda de ani buni, chiar anul asta am mers tot mai des s-o vad, avea de peste 30 ani o boala autoimuna pe care a tinut-o in frau cu tratamente, era constiincioasa iar noi am facut tot ce era omeneste pentru ea. Ma simt cu sufletul pustiit, chiar azi noapte am visat-o pe mama, eram in casa parinteasca, eram singura, aveam senzatia de gol si pustiu, m-am intors si am incuiat poarta.”, a declarat Valeria Arnautu pentru Star Popular.

Interpreta de muzică populară spune însă că înainte de acest episod, și-a visat bunica în fiecare noapte timp de o lună jumate: Eu nu sunt un om superstițios, dar cu vreo lună jumate înainte să se întâmple aceste tragedii, în fiecare noapte o visam pe bunica mea maternă, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza